Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Bagárová se dojímá štěstím: Nového přítele si zamilovala i malá Ruminka. Nedivím se jí, hlásí zpěvačka

+ Dalších 5 fotografií

Monika Bagárová září štěstím. Po boku přítele Lea, se kterým tvoří pár teprve několik měsíců, vypadá šťastnější než kdy dříve. Okouzlující zpěvačka se navíc pochlubila, že Lea si zamilovala i malá Ruminka. “Miluje Lea od prvního setkání a já se jí nedivím,” svěřila se fanouškům na sociálních sítích.

Okouzlující Monika Bagárová je zamilovaná až uši. Po boku přítele Leonarda Lekaje, se kterým tvoří pár zatím velmi čerstvě, doslova září štěstím, čehož si všímají i nadšení fanoušci. Zpěvačka si své soukromí sice bedlivě hýčká, ale čas od času udělá výjimku a o své lásce promluví na sociálních sítích.

Lea si zamilovala i Ruminka

Nyní se zpěvačka pochlubila tím, že Lea si zamilovala i malá dcerka Ruminka, kterou Monika přivedla na svět se zápasníkem Makhmudem Muradovem. "Ruminka miluje Lea od prvního setkání a já se jí nedivím," nechala se slyšet na Instagramu.

Dokonce společně spí i v jedné posteli. "Kdy chcete naučit Ruminku spát ve své posteli? Nevadí partnerovi, že spinká s vámi?" zněl dotaz jednoho z fanoušků. "Nikdy. Všechny děti budou spát s námi. Už jsme se na tom domluvili. Necháme si vyrobit postel na míru přes celý pokoj," odpověděla s humorem sobě vlastním.

Hrdličky mají za sebou i společnou dovolenou

Hrdličky mají za sebou i společnou "rodinnou" dovolenou, a jak se Monika nedávno svěřila v rozhovoru pro eXtra.cz, nebyl to jejich první pobyt v zahraničí. "Nebyla to naše první dovolená, ale byla to první taková, kde jsme už mnohem víc odpočívali," uvedla v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy