Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ewa Farna o zesnulé Kláře: Zdrcená zpěvačka popsala poslední chvíle své kamarádky

Poslední slova Kláry z videoklipu Ewy Farne.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima/Ewy Farne/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 8 fotografií
Detaily

Zpěvačka Ewa Farna (29) začátkem března oplakala Kláru ze svého klipu Tělo, která bohužel už není mezi námi. Paradoxem je, že to bylo právě tělo, co Kláru zradilo. Zpěvačka se k tématu nyní vrátila v pořadu Interview ČT24. Tam přiznala, že s Klárou byla v kontaktu těsně před její smrtí i příčinu tragédie. 

Klip Ewy Farne s názvem Tělo pojednává o ženách s různými postavami a s různými nedokonalostmi. Ať se to týkalo jizev, strií či vytahané kůže po porodu. K těmto ženám patřila i Klára, která už bohužel na svět shlíží z nebe. „Dnes jsem se dozvěděla, že silná žena z mého klipu Tělo navždy odešla. Važme si zdravého těla. Je mi to strašně líto, Kláro,“ oznámila zpěvačka na svém Instagramu začátkem března.

Ewa zavzpomínala na Kláru

Nyní byla Ewa Farna hostem v pořadu Interview ČT24, kde na Kláru zavzpomínala a svěřila se s dalšími detaily její smrti. „Byla jsem s ní v kontaktu. Těsně předtím mi psala, nevěděla jsem, co se s ní děje, protože přeci jen jsme se potkaly na natáčení klipu. A předtím jsme se s holkama neznaly. A ona mi psala, že na tom není moc dobře. Je mi strašně líto, že to dospělo až sem. Člověk si uvědomí, co má, až dokud to neztratí. Uvědomíme si, že ty prsa nebyly zas tak špatný, dokud o ně nepřijdeme,“ řekla Ewa.

Klára se dlouhou dobu potýkala se zdravotními problémy. Pomalu ale jistě jí selhávaly orgány. „Jsem po 22 narkózách, po třech umělých spáncích. Přišla jsem téměř o žaludek a část tenkého střeva. Mám jizvy, strie, povadlou kůži, zmizel mi pupík, mám i velké jizvy po opakovaných břišních operacích a malé kolem dokola po různých drénech,“ vyjmenovala Klára.

„Dneska se mi měl akutně přepichovat můj dlouhodobý katétr v hrudníku. Tenhle typ jsem ještě neměla a... Bylo to strašný. Strašně to bolelo, nevydržela jsem,“ napsala krátce před smrtí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy