Nový Spark
venku od 2. dubna
Zpěvák QUEENSRŸCHE Todd La Torre věnoval nový sólový klip památce svého otce

Zpěvák QUEENSRŸCHE Todd La Torre věnoval nový sólový klip památce svého otce

Skladba „Apology“ z debutového sólového alba zpěváka amerických QUEENSRŸCHE dostala dojemný vizuál. Videoklip je věnován zesnulému otci Todda La Torreho.

První sólová deska zpěváka americké heavy/prog úderky vyšla v roce 2021 pod názvem „Rejoice In The Suffering“. Z ní také pochází nový singl „Apology“. Videoklip, který režíroval Thomas Crane z killDevil Films, je věnován památce La Torreova otce Williama La Torreho, významného lékaře ze St. Petersburgu na Floridě. Ten byl nalezen mrtvý ve své kanceláři v říjnu 2014. Oficiální příčina smrti byla shledána jako sebevražda. Nedaleko byla nalezena zbraň. Bylo mu 73 let. Podle detektivů nezanechal dopis na rozloučenou.

Toddovu sólovku i desky QUEENSRŸCHE koupíte na Sparkshopu

Todd si na sólové album myslel vždycky, ovšem až události roku 2020, kdy svět ovládl covid a turné QUEENSRŸCHE bylo odloženo na neurčito, mu dovolily prozkoumat jeho vlastní nápady. Spojil se s dlouholetým přítelem a spolupracovníkem Craigem Blackwellem a producentem Chrisem Harrisem, aby vytvořili různorodé heavymetalové album, které čerpá vlivy z různých stylů.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace