Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině 90. let se díky spolupráci s Michalem Davidem a seskupení Damichi přestěhoval z rodné Itálie do Česka a už tady zůstal. A to díky dvěma láskám, zpěvu, kterému se tady bývalý karabiniér Davide Mattioli mohl profesionálně věnovat, a českým ženám.

"Byl jsem ženatý třikrát a teď mám čtvrtou ženu, zatím je to jen přítelkyně, ne manželka," upřesnil na plese Beaty Rajské ve Žďáru nad Sázavou, kam s novou partnerkou přijel. Je to opět blondýnka, jmenuje se Olinka a je dentální hygienistka.

"Každé manželství mi vydrželo jedenáct let, s každou manželkou mám jedno dítě. A pokaždé jsme ho zplodili na dovolené na Maledivách. Už jsem ale starý, tak žádné další děti nechci, takže místo na Maledivy pojedeme třeba na Bali," vysvětloval nám s humorem. Určitě stojí za to si jeho žertíky v lámané češtině poslechnout i v našem videu.

"Češky jsou ty nejkrásnější ženy. Jen moje první manželka byla Italka, ale to jsem byl ještě hodně mladý. A doufám, že s Olinkou, se kterou jsem teď půl roku, nám to aspoň těch dalších deset a půl vydrží," věří.

S první manželkou, s níž žil v Itálii, má zpěvák dceru Elenu, s druhou ženou Šárkou, se kterou bydlel v Liberci, dceru Valentinu, se třetí ženou Lenkou, s níž žil v Prachaticích, se dočkal syna Sebastiana. Aktuální partnerka bydlí v Písku, on za ní z vesnice u Prachatic, kam se po rozvodu přestěhoval, zatím dojíždí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám