Nový Spark
venku od 2. dubna
AC/DC, METALLICA, IRON MAIDEN, Ozzy a GUNS N´ ROSES na jednom fesťáku. To není apríl!

AC/DC, METALLICA, IRON MAIDEN, Ozzy a GUNS N´ ROSES na jednom fesťáku. To není apríl!

To, o čem se celý týden spekulovalo, je oficiální. Organizátoři festivalu Power Trip si hlasitě řekli o zápis nejnašlapanějšího rockového festivalu na světě. Účast jim potvrdili AC/DC, METALLICA, IRON MAIDEN, Ozzy, GUNS N´ ROSES nebo TOOL. Pokud byste se ho chtěli zúčastnit, budete si muset krom 599 dolarů (cca 13 tisíc korun) za vstupenku připravit finance i na letenku do Kalifornie, kde se festival začátkem října uskuteční; konkrétně v areálu Empire Polo Clubu, kde se koná též festival Coachella.

Pro AC/DC půjde o první vystoupení od roku 2016, kdy kapela koncertovala s Axlem Rosem za mikrofonem, zatímco se zpěvák Brian Johnson zotavoval z poškození sluchu. Asi překvapivější je však účast Ozzyho Osbourna, který před pár týdny definitivně zrušil své turné a rozloučil se s koncertním životem na cestách rovněž ze zdravotních důvodů. Dle manželky Sharon už se ale cítí líp. „Má se dobře. Je mu mnohem líp. Je zpět,“ řekla v pořadu Piers Morgan Uncensored.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace