Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák Michal Penk (55) se vrací z propadliště dějin: Někdejší idol žen prošel velkou změnou

Michal Penk: Problematický zpěvá se od dob své slávy velmi změnil
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz/profimedia/koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
comeback

Jeden z dalších velkých životních comebacků zažívá zpěvák a muzikant Michal Penk. Ten se stal čestným členem tvůrčího týmu nového muzikálu Troja, který představí pražské divadlo Broadway, jak pro eXtra.cz uvedl Oldřich Lichtenberg. Vypořádala se hvězda 80. a 90. let se svými démony a vrátí se zpět na výsluní českého showbyznysu?

Návrat Michala Penka

Jedním z největších překvapení výpravného historického muzikálu Troja, který bude mít letos premiéru v divadle Broadway, je jednoznačně muzikant Michal Penk. Pro hvězdu 80. let a 90. let je účast na nejnovějším hudebním díle pod záštitou podnikatele Oldřicha Lichtenberga dalším z mnoha životních comebacků.

Michal Penk je jedním z členů tvůrčího týmu muzikálu Troja. „Jedná se o druhý nejdražší muzikál v Česku a Michal Penk pro něj vytvořil 3 hudební kusy, dva starší a jeden zcela nový,“ uvedl někdejšího lamače dívčích srdcí Lichtenberg v rámci tiskové konference ke zbrusu novému představení, které se bude zkoušet během letních prázdnin.

Penk tak dostal jedinečnou možnost opět se připojit ke svým přátelům z hudební branže a ukázat, že jeho bouřlivé životní období je již definitivně za ním. Michal měl před sebou zářnou budoucnost, tu mu ale překazily drogy. Návykové látky mu střídavě komplikovaly život a vždy, když to vypadalo, že je z nejhoršího venku, přišla recidiva.

Porazil své démony?

„Když má člověk v dnešní době zájem médií, je o něm velmi rychle slyšet. Když jsou tam však nějaké negace, je to velmi těžké. Lidé se dnes navíc ke všemu vyjadřují a neuvědomují si, že číst to není pro člověka vůbec jednoduché. Zraňovalo mě to, vracelo do minulosti a stahovalo dolů,“ uvedl před několika lety v pořadu Rozstřel zpěvák, který v minulosti bojoval s kokainem či pervitinem, což ho dostalo i do problémů se zákonem.

Na pódiu divadla Broadway se Michal Penk ukázal ve slunečních brýlích s delšími kudrnatými vlasy odbarvenými na blond, jak pro něj bylo charakteristické v dobách jeho největší slávy. Mluvit s novináři se mu ale příliš nechtělo. Na diktafon byl ochoten pár slov říci, ale ve chvíli, kdy se na něj upřely kamery, stáhl se do sebe.

Mluvit o své bouřlivé minulosti také nebyl připraven a ve chvíli, kdy došla řeč na téma drogy, odmítl odpovídat na jakékoliv další otázky a zmizel z prken, co znamenají svět, jako pára nad hrncem.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy