Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák Richard Müller: Poprvé na veřejnosti od doby, co byl v nemocnici

Charitativní akce nadačního fondu Báry Nesvadbové.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 7 fotografií
zdraví

Zpěvák Richard Müller nezačal rok 2023 zrovna nejlépe. V lednu informoval své fanoušky o tom, že je v nemocnici a musel rušit své koncerty. Nyní se od návratu z nemocnice poprvé objevil na veřejnosti. Na charitativní akci nadačního fondu Barbory Nesvadbové došel o holi, ale vypadá, že se mu již daří lépe. Ukazují to snímky fotografů Herminapress.

Slovenský zpěvák Richard Müller (61) informoval v lednu své fanoušky o tom, že skončil v nemocnici. Měl problémy s nohou, jeho zdravotní stav byl vážný, dokonce musel prodělat operaci. Veškeré koncerty byly přesunuty. „Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Nejméně 6 týdnů se neuvidíme. Přeji hodně štěstí, protože to je nejdůležitější. A já děkuji MUDr. Almasi a celému týmu nemocnice v Dunajské Stredě za skvělou péči,“ zněl jeho vzkaz na Facebooku. Údajně se mu měla zatočit hlava a spadl.

Na charitativní akci dorazil o holi, jeho chůze byla rozvážná. Návštěvníci si mohli vyslechnout i zpěvákovy písničky. Po celou dobu svého vystoupení seděl, i tak byl koncert velice povedený a Müller sklidil úspěch. Jak se zdá, zotavování probíhá na výbornou a zpěvák se postupně vrací zpět v plné síle. Na svém Facebooku své fanoušky informuje o nadcházejících koncertech.

Uvažoval, zda je lepší plyn nebo kabel

Zpěvákův stav byl vždy velmi diskutovaným tématem. Na vrcholu své kariéry propadl drogám. To napomohlo k rozvoji maniodepresivní psychózy a jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků skončil v roce 2007 na psychiatrii. Procházel si depresivními stavy, kdy uvažoval i o sebevraždě. „Vážně jsem uvažoval, zda je lepší kabel, nebo plyn,“ řekl pro slovenský deník Nový čas.

Vypadá to, že problémy jsou pryč a Richard se vrací ve vší parádě. Na léto dokonce chystá sérii koncertů, zahálet rozhodně nebude. „Milí přátelé, jsem moc rád, že letos v létě jedeme s mojí kapelou na sérii koncertů, tentokrát s názvem Černá labuť Bílá vrána. Čeká vás nový program, tak neváhejte dorazit, už teď se těším na společné krásné koncertní léto,“ láká své fanoušky.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy