Nový Spark
venku od 2. dubna
První rocková skladba Dolly Parton je tu a svět je v plamenech!

První rocková skladba Dolly Parton je tu a svět je v plamenech!

Jak je již známo, americká country legenda Dolly Parton se dala na rock. Nyní konečně můžeme slyšet, jak zní jako rocková zpěvačka. První skladba z avizovaného alba „Rockstar“ je tu a jmenuje se „World on Fire“.

Píseň poprvé zazněla při slavnostním večeru Academy of Country Music Awards v Texasu. Epické album „Rockstar“ s třiceti skladbami vyjde letos v listopadu. Dolly si pozvala vzácné hosty – na desce nebudou chybět Steven Tyler, Elton John, Sting, Kid Rock, Mick Fleetwood, Nikki Sixx, Rob Halford, Paul McCartney, Ringo Star a mnoho dalších slovutných jmen rockové scény.

Dlouhá léta se politice vyhýbala, poslední dobou se však Dolly dostává na titulky amerických novin kvůli svým kontroverzním politickým názorům. Není tak divu, že její nové rockové album bude plné politiky. Skladba „World on Fire“ se zabývá naléhavými problémy naší doby, včetně sociální nerovnosti, změny klimatu a politického rozdělování.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace