Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zázračná dieta podle Elizabeth Kopecké: Vnady mi zůstaly, ale kila šla dolů, jásá zpěvačka

+ Dalších 6 fotografií

Elizabeth Kopecká patří k našim nejkrásnějším zpěvačkám. V poslední době na sobě začala pořádně makat a nyní se pyšní postavou modelky. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila svůj dietní trik. 

Vypadá skvěle

Ačkoliv je zpěvačka Elizabeth Kopecká zapřisáhlou nekuřačkou, potkali jsme ji na akci Glorchestra. Na jejím Instagramu nešlo přehlédnout, že v poslední době hodně zhubla a vypadá lépe než kdykoliv dřív.

„Teď si hodně jedu zdravý životní styl a v poslední době jsem se v tom hodně zhlídla,“ prozradila eXtra.cz Elizabeth a dodala, že je vděčná za to, že zhubla, ale její vnady se nezmenšily. „Já jsem v jídle nikdy neměla režim, jedla jsem nezdravě, vynechávala jsem snídaně. A díky kamarádce jsem našla metabolic balance a naučila jsem se jíst zdravě,“ vysvětlila, jak se jí povedlo zatočit s přebytečnými kily.

Má svou neřest

Přesto i ona má ale nějaký ten hříšek. „Samozřejmě mám neřest. Tou je fastfood. Nemůžu dělat reklamu, ale řeknu produkt, mám ráda cheeseburger a hranolky s kečupem,“ uvedla se smíchem. „Dneska jsem si po dlouhý době dala bagetku, ale už to není tak dobrý jako dřív,“ dodala.

Nyní si její tělo navyklo na zdravou stravu. „Sama si teď hodně hlídám, co jím,“ řekla, ale zároveň prozradila, že po čase dietu nedodržuje tak striktně, jako dřív. „Jím všechno, ale na 80 % se snažím jíst zdravě, proteiny, zeleninu, luštěniny a mléčný výrobky a potom 20 % si dovolím prasit,“ vysvětlila, jak si nyní udržuje stravovací balanc.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy