Nový Spark
venku od 2. dubna
Vydejte se na lov zombíků s novým singlem od LACUNA COIL

Vydejte se na lov zombíků s novým singlem od LACUNA COIL

Italští gothmetaloví titáni LACUNA COIL konečně vydávají svůj dříve ohlášený singl „Never Dawn“, kterým přispěli do crowdfundingového projektu k nejnovější deskové hře od vydavatele CMON s názvem „Zombicide: White Death“.

Instrumentální verze byla prezentována již dříve v traileru na zmiňovanou novou hru ze série „Zombicide“. Ve skladbě je slyšet typický styl kapely – charakteristické gothic melodie, silné kytarové riffy a fascinující vokální harmonie dvou hlasů. Píseň se noří do hlubin lidského ducha, zkoumá témata nezlomnosti, vnitřní síly a věčného boje mezi světlem a temnotou.

„Nejprve představena v instrumentální verzi v upoutávce na hru ‚Zombicide: White Death‘ a poté ještě v živé verzi během našeho posledního vyprodaného koncertu v L.A. – ale nyní s hrdostí a nadšením konečně odhalujeme plnou verzi skladby ‚Never Dawn‘! Tato píseň je nelítostnou cestou k přežití napříč ohyzdnými a zmrzlými krajinami, kde hlavní zbraní je vnitřní síla. Zapalte oheň ve svém srdci a užijte si poslech,“ komentuje nový singl zpěvačka Cristina Scabbia.

LACUNA na Sparkshopu


Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace