Nový Spark
venku od 2. dubna
„Chtělo by to hrdinu,“ lákají PRIMAL FEAR na nové album

„Chtělo by to hrdinu,“ lákají PRIMAL FEAR na nové album

Název, datum vydání, seznam skladeb i obal alba je znám, a tak mohou PRIMAL FEAR v průběhu léta vnadit postupným vydáváním singlů. Ten první má název „Another Hero“ a je to ryzí heavymetalová hymna, jak jsme ostatně od veteránů žánru navyklí. „Někdy si přeju, aby existoval nějaký takový hrdina, který by lidem ukázal, jak spolu vycházet v klidu a míru,“ říká k tématu skladby vokalista Ralf Scheepers.

Novinka PRIMAL FEAR se bude jmenovat „Code Red“, vyjde 1. září a obsahovat bude celkem jedenáct skladeb. O produkci se postaral kapelník Mat Sinner, jako koproducenti jsou pod nahrávkou podepsáni Ralf Scheepers a kytarista Tom Naumann. Jacob Hansen se postaral o mix a mastering.

Novinku PRIMAL FEAR předobjednáš už teď na Sparkshopu

Mimochodem, v aktuálním Sparku najdete druhý díl rozhovoru právě s Tomem Naumannem v rámci rubriky Rock Star Memories. Hovoří v něm nejen o PRIMAL FEAR, vzpomíná také na SINNER a poprvé blíže představuje novou formaci HOW WE END!

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace