Právě vysíláme

Zpěvák Rammstein se měl pokusit o znásilnění fanynky, ukázala modřiny

31. května 2023 15:18
Zpěvák Rammstein se měl pokusit o znásilnění fanynky, ukázala modřiny

Till Lindemann, frontman Rammstein, má na krku obvinění ze sexuálního zneužití. Dopustit se ho měl po koncertu ve Vilniusu v Litvě, kam kapela zamířila 22. května v rámci svého turné. Z činu ho obvinila čtyřiadvacetiletá Irka, která jako důkaz sdílela fotografie svého těla s modřinami. Zpěvák nařčení odmítá.

K incidentu mělo dojít na večírku s kapelou, kterého se Irka Shelby Lynn před koncertem zúčastnila. V sérii příspěvků, které zveřejnila na svém twitteru, uvedla, že se party účastnila spolu s dalšími pozvanými ženami. Všechny byly před vstupem do požádány o odložení mobilních telefonů. „Dovnitř nesměly,“ uvedla.

Během večera s ženami popíjela drinky, které jí nosily. Údajně měla od začátku podezření, že by se v nich mohly nacházet drogy. Vše si jasně pamatuje zhruba do osmé hodiny večerní, kdy Till Lindemann z večírku odešel. Poté už jí paměť vynechává.

Po koncertu ji jeden z členů štábu údajně odvedl do zpěvákovy šatny. Lindemann si měl po ní následně vynucovat sex, ačkoliv mu několikrát jasně řekla, že o styk s ním nemá zájem. „Sex je pro mě velmi speciální, nespím s cizími lidmi,“ měla zpěvákovi vysvětlovat. Na druhý den se probudila s modřinami a bylo jí nevolno.

„Nevím, kdy jsem k modřinám došla. Byla jsem úplně mimo. Tohle je z noci a následujícího rána,“ okomentovala Irka sdílené fotografie. Okamžitě prý zkontaktovala policii, ta ji však zpočátku odmítala vyslechnout.

Rammstein obvinění odmítají. „Pokud jde o obvinění kvůli Vilniusu, která kolují on-line, můžeme vyloučit, že se to stalo. Nejsme si vědomi, že by se tato událost oficiálně vyšetřovala,“ píše se v prohlášení.

Dívka si ale nadále stojí za svým. Uvedla dokonce, že má kontakty na další dívky, které se však zatím bojí své příběhy sdílet. „Můžu jen říct, že Till a Joe jsou skutečně zvrácení muži,“ napsala na Twitter.

 

Články, které by tě mohly zajímat