Hlavní obsah

Herec Kryštof Bartoš měl svou kapelu. Nyní účinkuje v klipu skupiny UDG

Skupina UDG, která pochází z Ústí nad Labem, vydala loni v květnu šesté řadové album Přístav. Aktuálně představuje videoklip k písničce Někam ven, která ho otevírá. Hlavní roli v něm ztvárnil herec Kryštof Bartoš. Na Novinkách.cz má premiéru.

UDG v klipu k písničce Někam venVideo: archiv kapely

 
Článek

„Klip k písni Někam ven bude zároveň poslední, který jsme k desce nachystali. Tahle skladba skvěle funguje na koncertech, tak jsme ji ještě chtěli ozdobit klipem. Zaslouží si to. Tím ale album Přístav pomyslně uzavřeme a je zase na čase začít pracovat na nové tvorbě,“ říká zpěvák Petr Vrzák.

Kryštof Bartoš se zapsal do povědomí diváků především rolí v seriálu Devadesátky. Letos v dubnu uváděl hudební Ceny Anděl. Sám o sobě tvrdí, že je velký hudební fanda, dokonce měl jako mladý kapelu. Výrazně se s ní ale neprosadil.

Foto: archiv kapely

Skupina UDG už chystá nové skladby

„Kryštofovi, který hraje v ústeckém Činoherním studiu, jsem zavolal a hned při prvním telefonátu na roli kývl. Je to sympaťák a profík. Věřím, že naše spolupráce nebyla poslední,“ přibližuje kytarista kapely UDG Tomáš Vohradský.

Kromě nové tvorby chce skupina v dohledné době vydat živý záznam ze svého loňského koncertu v pražském Foru Karlín. Čeká ji také řada letních koncertů.

Tomáš „Jugi“ Staněk z kapely UDG: Většina hudebníků si dá před koncertem panáka

Kultura

RECENZE: UDG divokost a zkušenost ještě nespojili. Je to ale jejich trumf

Kultura

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám