Nový Spark
venku od 2. května
Zemřel legendární zpěvák Tony Bennett, rockeři mu vzdávají hold

Zemřel legendární zpěvák Tony Bennett, rockeři mu vzdávají hold

Ozzy Osbourne, Paul Stanley, Gene Simmons či Richie Sambora jsou jedni z rockerů, kteří na sociálních sítích reagovali na smrt Tonyho Bennetta. Legendární americký zpěvák navždy odešel v pátek 21. července ve věku 96 let.

V roce 2016 byla Bennettovi diagnostikována Alzheimerova choroba. Podle dostupných informací strávil své poslední dny zpěvem a hrou na klavír.

Bennett byl hudebník, který se dotkl srdcí lidí svým jedinečným hlasem a okouzlující osobností. Jeho více než 60 let dlouhá kariéra zahrnuje 19 cen Grammy, včetně ocenění za celoživotní dílo. Jeho melodie, například „Steppin' Out With My Baby“ a „I Left My Heart In San Francisco“ tvoří součást struktury americké hudební kultury.

I když byl Tony Bennet popový zpěvák, znal se a spolupracoval i s rockovými umělci. Svoji lítost nad jeho úmrtím vyjádřil Ozzy Osbourne, Keith Richards, Paul Stanley, Gene Simmons, Slash a další ikony rockového světa.

„Dnes jsme přišli o ikonu ikon. Milý, ohleduplný, a jak řekl Sinatra, nejlepší zpěvák ze všech. Odpočívej v pokoji, Tony Bennette,“ napsal ve svém příspěvku Gene Simmons z KISS.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace