Nový Spark
venku od 2. května
VADER dorazí oslavit své výročí i do Pardubic

VADER dorazí oslavit své výročí i do Pardubic

V rámci svých oslav 40letého výročí dorazí polská mlátička VADER i do pardubického klubu Žlutý pes. Stane se tak ve čtvrtek 21. září 2023.

Polská tvrdě metalová scéna měla vždy co nabídnout a VADER, vedeni charismatickým Piotrem, si právem díky své píli, kvalitě a oddanosti žánru vybudovali statut jedné z nejrespektovanějších kapel nejen v Evropě. Od svého debutu „The Ultimate Incantation“ z roku 1992 vydali řadu vysoce kvalitních desek, včetně poslední fošny „Solitude in Madness“, která potvrzuje vysoké postavení kapely v rámci žánru.

VADER na Sparkshopu

Co by to bylo za oslavy bez pořádného hosta? A tím budou švédští deathmetaloví harcovníci VOMITORY. Kapela, která má za sebou 30leté výročí vzniku, se po mnoha letech šíření hudební destrukce na pár let v roce 2013 rozešla, aby o čtyři roky později znovu nastartovala svou smrtící mašinu na plné obrátky. V letošním roce vyšla jejich poslední deska „All Heads Are Gonna Roll“. Hlavy se budou zajisté točit i při jejich vystoupení.

Předskakovat budou dvě francouzské naděje black/deathmetalové scény: SKAPHOS a WASIDE. Akci pořádá agentura Nomad Concerts ve spolupráci s klubem Žlutý pes.

Více informací na Facebooku události.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace