Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco některé umělkyně tu a tam zradí jejich koncertní kostým a odhalí pak víc, než zamýšlely, najdou se i zpěvačky, které předvedením svých ňader okořenily některé ze svých koncertů. Zkušenost s tím mají známé provokatérky Madonna (65) nebo Courtney Love (59). Ty ovšem v tomto směru značně pokulhávají za jednou jejich kolegyní ze Švédska... Tušíte kterou?

Onou zpěvačkou, která potěší své fanoušky pohledem na svůj hrudník daleko častěji, není nikdo jiný, než Tove Ebba Elsa Nilsson, známější pod pseudonymem Tove Lo. Pětatřicetiletá interpretka hitu Habits, z něhož vznikl ještě úspěšnější remix Stay High, jenž před devíti lety boural světové hitparády, má se svlékáním na podiu a mimořádně odvážnými kostýmy bohaté zkušenosti.

Vraťme se ale ještě ke zmiňované Madonně, která vyvolala poprask, když odhalila ňadro při koncertě v Turecku v roce 2012. Ještě větší pozdvižení ovšem způsobila o čtyři roky později, kdy sedmnáctileté fanynce, kterou pozvala na podium během koncertu v australském Brisbane, strhla korzet a ona se ocitla před mnohatisícovým davem polonahá. Popová diva měla velké štěstí, že dívka brala celou záležitost sportovně a dokonce tvrdila, že ji onen moment s Madonnou sblížil.

To neméně kontroverzní rockerka Courtney Love předvedla své silikonem vylepšené vnady například při koncertě v Atlantě v roce 2004 stejně jako o sedm let později na hudebním festivalu v Brazílii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám