Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Timbaland znovu spojil Nelly Furtado a Justina Timberlakea!

14. září 2023 13:47
Evropa 2 Raw: Timbaland znovu spojil Nelly Furtado a Justina Timberlakea!

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Leah Kate – Get In Loser

Leah Kate je 28letá americká zpěvačka. Od roku 2019 vydala tři singly, z nichž písnička 10 Things I Hate About You vloni bodovala v hitparádách v Austrálii a Velké Británii. Letos v září vydá své debutové album Super Over, které neúnavně propaguje také na americkém koncertním turné.

Mathieu Koss feat. Madcon – Queen For A Day (Yeke Yeke)

Francouzský producent Mathieu Koss v duchu módního trendu návratů do minulosti využívá potenciálu afro-popové nahrávky Yeke Yeke, kterou Mory Kanté vydal v roce 1987. Na singlu Queen For A Day ho doplňuje etiopsko-norský zpěvák a entertainer Madcon. Mathieu Koss se proslavil se skladbami Never Growing Up a Big Jet Plane, které se dočkaly rotací v řadě evropských rádií a na kterých spolupracovali Aloe Blacc, resp. Alok. Zároveň se podílel na hitu Don’t Leave Me Now, s nímž uspěli Lost Frequencies

Olivia Rodrigo – Get Him Back!

Debutové album Sour mladičké zpěvačky Olivie Rodrigo mělo obrovský úspěch a tracky z něj doteď bodují na streamech i v rádiích. Na konci června představila americká umělkyně osobitý singl Vampire a před pár týdny nás roztančila old school písní Bad Idea, Right? Po těchto předkrmech se konečně fanoušci dočkali hlavního chodu ve formě nového alba Guts. Nechte se na desku nalákat singlem Get Him Back! s hymnickým refrénem, který má správně špinavý zvuk a šlape od začátku do konce.

Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake – Keep Going Up

Americký producent Timbaland si nový track Keep Going Up si přizval své dlouholeté spolupracovníky a kamarády – kanadskou zpěvačku Nelly Furtado a zpěváka a herce Justina Timberlakea. Poprvé se tito tři spojili už v roce 2007 na globálním megahitu Give It To Me a nyní představují chytlavý, nostalgický, a přesto moderní track Keep Going Up.

Zoe Wees – Lightning

Na podzim se dočkáme debutového alba mladé zpěvačky Zoe Wees. Malou nápovědu, jak bude asi znít, přináší Zoe ve formě singlu Lightning, na kterém jednadvacetiletá zpěvačka opět dokazuje, že tvoří tracky, se kterými se může ztotožnit téměř každý, kdo si prochází podobnými životními peripetiemi. „Singl je o potlačení všech pochybností, které máte od lidí, kteří se vás snaží podceňovat. Když jsem to všechno zvládla, našla jsem motivaci, která mě ještě posílila. Nikdy nepochybujte o tom, jak mocní můžete být!“ vzkazuje fanouškům Zoe Wees.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat