Nový Spark
venku od 2. května
Kniha k 40. výročí ARAKAIN konečně na světě! Vychutnejte si vlnu nostalgie v pohodlí domova.

Kniha k 40. výročí ARAKAIN konečně na světě! Vychutnejte si vlnu nostalgie v pohodlí domova.

Snad každý metalista zná naši domácí kapelu ARAKAIN. Některé provázela od samotného začátku, mladší rockové nadšence zpětně vychovávala k dobrému hudebnímu vkusu. A právě kapela ARAKAIN je na naší hudební scéně už dobrých 40 let. Ačkoliv prošla mnoha peripetiemi, dnes je považujeme za opravdové legendy. Kniha „History 40” je ten pravý způsob, jak bychom mohli jejich vznik náležitě oslavit. Tak důležité metalové výročí nemůže zůstat opomenuto, slavte s námi a objednejte na Sparkshopu!

Kapela ARAKAIN začínala v undergroundu, ale postupně se během let propracovala mezi českou heavymetalovou elitu a k těm největším ikonám české hudební scény. Na její cestě za slávou ji ne vždy čekalo jen to dobré, kapela však všechny nepřízně osudu přestála, také díky svým věrným fanouškům napříč generacemi. Právě tato publikace jako by jim byla přisouzena, nabízí totiž podrobný a ucelený přehled vývoje skupiny od jejích počátků v roce 1982 až do výročního koncertu ke čtyřiceti letům v pražské hale O2 Universum.

Kniha „Arakain - History 40“ je nabitá všemožnými fakty a zajímavými informacemi. Mapuje veškerou minulost a tvorbu kapely každý rok jejich působení, zabírá se jednotlivými alby a významnými koncerty. Také sleduje okolnosti vzniku nejznámějších písniček, které snad všichni toužíme znát už odjakživa. Publikace popisuje milníky kapelní historie, ať už chvíle slávy či propadu, potyčky s politickou mocí nebo příchody a odchody muzikantů.

Kniha je také vybavena opravdu rozsáhlou a často raritní obrazovou fotodokumentací. Dále v ní najdete vskutku přehlednou diskografii skupiny a profily všech členů, bývalých i stávajících. Mimo jiné obsahuje velké množství odkazů na tištěné i webové zdroje informací o kapele ARAKAIN. Tuto celou širokou nabídku skalní fanoušci jistě ocení, konečně budou mít možnost nahlédnout za oponu své milované kapely, tak jen směle do toho! Chci knihu objednat!

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace