Adele se po šesti letech vrátí s koncertem do Evropy

foto Ilustrační foto - Britská zpěvačka Adele.

Los Angeles (USA) - Britská zpěvačka Adele se po šesti letech vrátí s koncertem do pevninské Evropy mimo Británii. Na sociálních sítích a svém webu oznámila sérii čtyř letních koncertů v Mnichově, které se budou konat ve speciálně vybudované aréně pod širým nebem s kapacitou pro až 80.000 posluchačů.

Zpěvačka a skladatelka Adele původně uváděla, že po vystoupení v americkém Las Vegas a dvou koncertech v Londýně v předminulém roce další koncerty neplánuje, píše web stanice BBC.

"Každopádně jsem byla až moc zvědavá, než abych se tomu nápadu nepoddala. Jednorázový stadion navržený přesně pro show, kterou dám dohromady?," napsala Adele na sociálních sítích. "Nedokážu si představit lepší způsob, jak strávit léto a ukončit tuhle krásnou fázi svého života a kariéry," dodala zpěvačka s tím, že koncerty se budou konat jen týdny po fotbalovém Euru a společně s letní olympiádou v Paříži.

Pětatřicetiletá držitelka 16 prestižních cen Grammy koncerty v Mnichově naplánovala na 2., 3., 9. a 10. srpna. "Trochu náhodné, ale stejně famózní!" shrnula oznámení Adele.

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 27.04.2024 ČTK

Reklama

20°C

Dnes je sobota 27. dubna 2024

Očekáváme v 21:00 10°C

Celá předpověď