Nový Spark
venku od 2. května
Velký příběh a megaposter KISS ve Sparku!

Velký příběh a megaposter KISS ve Sparku!

Ačkoli se na obálce únorového Sparku skví mladá kapela BRING ME THE HORIZON, uvnitř najdete i klenoty let minulých. Například luxusní plakát KISS z jejich londýnského photoshootu z roku 1976. Prodlužujeme tak příběh KISS z ledna.

KISS NA SPARKSHOPU



V lednovém čísle jsme totiž přinesli 5stránkový příběh debutu KISS. „Padesát let je čas, který prokáže skutečné kvality, i kdybyste se je snažili sebevíc ošvindlovat. A zároveň zakryje mnohé podstatné události, které nás dovedly tam, kde jsme. V případě první desky KISS platí toto poučení vzhledem k jejich aktuálnímu slavnostnímu ukončení kariéry mnohonásobně. Už s první deskou se zrodil jejich zvuk, jejich image, celá čtyřjedinná bytost. Zvykli jsme si je vnímat jako nadčasové titány hard’n‘heavy. Ale i oni reagovali na dobu svého vzniku a respektovali hudební vrstevnice rockových druhohor, ve kterých jim bylo dáno se zrodit. Založili kapelu v New Yorku, městě tehdy energicky udávajícím trendy,“ píše Marek Dobeš v úvodu svého pojednání o první albu „Kiss“, které jen předznamenalo nástup věcí příštích.

Celou story se dočtete v Sparku 1/24, který pořídíte ZDE . Plakát pak najdete v aktuálním čísle v každé pořádné trafice!

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace