Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šimon Opp už není s nejkrásnější Češkou: Justýnka byla moje první láska, říká zpěvák

Šimon Opp o první lásce Justýně Zedníkové: Stará láska nerezaví, svěřil se
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 22 fotografií
O EXPARTNERCE

Zpěvák Šimon Opp je single, ale nouzi o ženy mít asi nebude. Na jeho nedávném koncertu, na kterém nechyběla redakce eXtra.cz, létala za ním na pódium jedna podprsenka za druhou. Opp se nedávno rozešel s krásnou miss Justýnou Zedníkovou. Zpěvák nám prozradil, že modelka byla jeho první láska, o které ještě nazpívá mnoho písní. 

Šimon Opp je vycházející pěvecká hvězda a zdá se, že dívky ho zbožňují. Na nedávném koncertu v Praze, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, byla značná převaha žen.

Z vystoupení vůbec nervózní nebyl, naopak se velmi těšil. "Nejsem vůbec ve stresu. Tohle je za odměnu a je to to, co jsem chtěl celou dobu,” prozradil zpěvák.

Šimon se věnuje hned několika uměleckým činnostem. "Muzika je skvělá práce, ale někdy po té kreativní stránce máš tu baterku už vybitou, tak je fajn si od zpěvu odběhnout ke hraní, anebo k tomu modelingu,” řekl s úsměvem.

Rozchod s miss

Dvouletý vztah s vítězkou Miss Czech Republic 2023 Justýnou Zedníkovou nevyšel tak, jak by zpěvák předpokládal. "Rozešli jsme se, ale hezky a v dobrém. Justýnka byla moje první láska, takže ta nerezaví." Důvodem rozchodu měly být odlišné zájmy. “My jsme se už moc nescházeli a každý jsme byli někde jinde.”

S expartnerkou ale udržuje kontakt, a jak sám řekl, pořád k ní chová city. "Justýnku mám pořád rád, jsme v kontaktu, nijak jsme si neublížili a držím jí hrozně palce. Před dvěma lety jsem s ní začal chodit, a tehdy se zeptali, co budu dělat, když se někdy rozejdeme, tak jsem říkal, že budu psát songy o ní, a taky jsem jich pár napsal," prohlásil s tím, že další ještě chystá.

Začne chodit klidně i s fanynkou

Šimon svým talentem oslnil nejednu fanynku, a proto by svou budoucí partnerku klidně hledal mezi nimi. "Justýnka byla taky má fanynka, takže bych klidně randil s fanynkou, když jí bude více než osmnáct," řekl.

Zpěvák má divoké období za sebou, a proto jednorázovky, které mu jsou nabízeny, nepřijímá. "Občas mi to přijde vtipný a roztomilý, nesmělý. Já nekoušu, a naopak mě občas překvapí, že ty holky jdou rovnou k věci. Já jsem si ale svou divokou érou už prošel a teď aktuálně neplánuju zas divočit," dodal se smíchem.

Rozhovor S Justýnou Zedníkovou:


Šimon má však na svou partnerku pár požadavků. "Hlavně aby na mě byla hodná a měla mě ráda, to bych chtěl, to jediný by mi stačilo."

Zpěvák předvedl na koncertě skvělý výkon a dívčí dav, který se byl na něj podívat, byl naprosto u vytržení. Šimon získal hned několik darů, které přiletěly na pódium – podprsenky, kalhotky i ponožky. Ostatně o tom se můžete přesvědčit v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy