VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: O koncert ve Wembley se opravdu pokoušíme

Vydáno 07.05.2024 | autor: iREPORT

Marek Ztracený si momentálně užívá zaslouženou pauzu. Na předávání hudebních cen Žebřík se ale přeci jen rozhodl zavítat a našemu týmu poskytl exkluzivní rozhovor, ve kterém jsme se ho mimo jiné zeptali i na to, jak to vypadá s jeho koncertem ve Wembley.

VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: O koncert ve Wembley se opravdu pokoušíme VIDEOROZHOVOR | Marek Ztracený: O koncert ve Wembley se opravdu pokoušíme

„Není den, kdy bych si nevzpomněl na Eden. Je krásné, jak lidi koncerty spojily, a jak jimi stále rezonují,“ je rád Marek Ztracený, který právě za trojkoncert obdržel první místo v kategorii Akce. A protože si tak trochu sám na sebe ušil v Edenu bič, nemohli jsme se ho nezeptat na avizovanou show ve Wembley.

Žebřík číslo 32: Ceny pro Marka Ztraceného, Ewu Farnou, Chinaski, J.A.R. i Davida Stypku

„Zní to bláznivě, ale je to můj sen. Stojím nohama na zemi, nicméně se o to pokusíme, respektive už se pokoušíme. Uvidíme, jestli to vyjde,“ potěšil zpěvák fanoušky.

Dvaatřicátý Žebřík byl speciální exkluzivním vystoupením Jiřího Suchého. „Lidé se většinou chtějí fotit se mnou. Když jsem vedle pana Suchého stál v zákulisí, byl jsem to ale já, kdo si s ním chtěl udělat fotku. A tak jsem se styděl, že jsem nešel! Tak velký respekt a obdiv k němu mám,“ přiznal Ztracený.

Ze Žebříku číslo 32 si hudebník odnesl hned tři sošky. Dvě za první místo, a to v kategoriích Zpěvák a Akce, a jednu za příčku druhou. Tu obsadil mezi skladbami s písní Stále věřím.

Rozhovor: Aleš Materna, video: Karel Holubička, foto: Iveta Valentová, Jakub Urbanec, Radoslav Vnenčák, Jana Braunová, Martin Hanáček
Témata: Marek Ztracený, Žebřík, Plzeň, DEPO2015

zavřít