Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníAlphaville se vrací po dlouhé pauze s novým studiovým albem

18.11.2010 | Autor: PR | sekce: tiskové zprávy
Německá kapela Alphaville zažila největší slávu v 80. letech, od té doby sice vydala několik dalších alb, ale na velký comeback to vypadá až letos na podzim! Alphaville mají nový hit a za pár dní vydají i desku!!!

Hity jako “Forever Young“, “Big In Japan“, “Dance With Me“ nebo “Sounds Like A Melody“ patří k naprostým skvostům minulého století a i po letech jsou považovány za to nejlepší, co se v 80. letech urodilo. Alphaville nikdy nechtěli žít z úspěchů let minulých a pravidelně vydávali nový a nový materiál, který si svoje posluchače vždy našel. Avšak od poslední desky uběhlo již dlouhých sedm let, proto lze jejich nové album “Catching Rays On Giant” považovat za velký comeback tohoto podzimu!

„Je to úplně nový začátek, minimálně co se podmínek produkce týče. Naše nové album přesně ukazuje naší hudební pouť za poslední léta
a cestu od analogových k digitálním zvukovým paletám,“ uvedl k novým písním frontman kapely Marian Gold. Hudební posun a využití těch nejnovějších technologií potvrzuje již pilotní singl, za který byla zvolena chytlavá píseň “I’d Die For You Today“. Výběrem tohoto songu kapela potěšila nejednoho svého fanouška. Skladbu totiž Marian složil již téměř před deseti lety a na koncertech ji Alphaville hrají již dobrých šest let.

Nové album “Catching Rays On Giant”, které bylo natočeno v prostředí rodného Berlína a k fanouškům se dostane již 22. listopadu, přináší dvanáct nových písní. Deluxe verze nabídne o dvě skladby navíc a k tomu ještě i DVD s rozsáhlým bonusovým materiálem. I přesto, že Alphaville vlastně koncertují nepřetržitě, nové album bude doprovázeno i velkým světovým turné. Lze jen doufat, že kapelu její kroky opět zavedou i do České republiky, kde měli Alphaville vždy velmi silnou fanouškovskou základnu…

Alphaville se vrací v plné síle. Jejich fantastické nové album “Catching Rays On Giant” vydá Universal Music již 22. listopadu!
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/tiskove-zpravy/Alphaville-se-vraci-po-dlouhe-pauze-s-novym-studiovym-albem~18~listopad~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.