Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

festivalyJohn Lydon ze Sex Pistols se svými Public Image Ltd. na trenčínské Pohodě

12.12.2010 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
S další zprávou se vracíme na Slovensko. Trenčínský festival Bažant Pohoda, který bude na tamním letišti probíhat od 7. do 9. července,  pokračuje v postupném zveřejňování kapel a zároveň spouští prodej jízdenek na tradiční posilové vlaky a autobusy.

Už v předchozích týdnech Pohoda ohlásila společný koncert balkánských dechovek Boban i Marko Markovic Orkestar a Fanfare Ciocarlia, vystoupení uznávaného afrobeatového bubeníka Tonyho Allena a písničkářky Marie Fisker. Teď soupisku doplňuje další trojice žánrově zcela odlišných kapel.

Předně jde o britskou post-punkovou formaci Public Image Ltd. v čele s Johnem Lydonem ze Sex Pistols, která se loni po téměř dvou dekádách odpočinku vrátila na koncertní pódia. Zastoupení world music posiluje uskupení Staff Benda Bilili, sestava původně pouličních hudebníků z Konga, a mladší generaci oproti tomu reprezentuje britská electro-popová trojice We Have Band.

V předprodejní síti Ticketportal jsou k dostání jak vstupenky, jejichž cena činí do 14. ledna € 49, tak nově i jízdenky na speciální festivalovou dopravu. Autobusy budou vypraveny z patnácti slovenských a tří českých měst, z východu Slovenska navíc pojede i speciální vlak. Bližší informace k dopravě si můžete přečíst v tiskové zprávě.

Bažant Pohoda, Trenčín (SK) - Letisko, 7. 7. - 9. 7. 11
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/John-Lydon-ze-Sex-Pistols-se-svymi-Public-Image-Ltd-na-trencinske-Pohode~12~prosinec~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.