Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníTaneční písničkářství? Rufus Wainwright natáčí s Markem Ronsonem

27.5.2011 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Kanadský písničkář Rufus Wainwright se pustil do práce na novém albu. Největším překvapením na tom celém ovšem je, že si ke spolupráci přizval producenta Marka Ronsona, který je spjatý hlavně s deskami britských popových hvězd.

Zda-li ze spolupráce vzejde taneční písničkářství či něco jiného můžeme zatím jen tipovat. Sám Rufus si třídenní studiovou session pochvaluje a podle svých slov se cítí, jako by byl alespoň o dvacet let mladší. Pokud vše dopadne podle plánů, nová deska bude nástupkyní All Days Are Nights: Songs for Lulu z loňského jara.

Spolupráce je zároveň dalším důkazem všestrannosti Marka Ronsona, který vedle produkce alb Lily Allen, Amy Winehouse, Adele nebo Robbieho Williamse stojí také za nahrávkami hip-hoperů jako Nas, Q-Tip či Ghostface Killah nebo kytarových Kaiser Chiefs a Black Lips.
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Tanecni-pisnickarstvi-Rufus-Wainwright-nataci-s-Markem-Ronsonem~27~kveten~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.