Hlavní obsah

Stodola Michala Tučného se rozjede ve víru festivalové zábavy

Právo, šh

Čtrnáctý ročník hudebního festivalu Stodola Michala Tučného se odehraje v sobotu 20. srpna v Hošticích u Volyně. Jak se stalo tradicí, i letos nabídne poměrně pestrou směsku hudebních žánrů.

Foto: Sony BMG, Právo

Ondřej Hejma vystoupí na festivalu se svou kapelou Žlutý pes.

Článek

Na své si přijdou vyznavači country, folku, popu, rocku, a dokonce i vážné hudby. V hlavním večerním bloku totiž vystoupí také houslista Jaroslav Svěcený. Hlavnímu festivalovému dni bude již tradičně předcházet páteční rozjezdová párty, na které vystoupí Poutníci a Vltavín. Proběhne rovněž soutěž amatérských a poloprofesionálních kapel o Cenu Michala Tučného. V průběhu sobotního programu zahrají Pavel Bobek, trojice Vlasta Redl, Jaroslav Samson Lenk a Slávek Janoušek, kapely Vltavín, Traband, Neznámi, Walda Gang, Žlutý pes a Taxmeni.

Večerní program bude tradičně patřit písním Michala Tučného. Pod moderátorskou taktovkou Aleše Hámy a za doprovodu skupiny Tučňáci si je přijdou zazpívat například Bára Basiková, Petra Janů, Marek Ztracený, Pavel Bobek, Tomáš Linka, Aleš Brichta, Vráťa Vyskočil, Jirka Zonyga, Leona Černá, Petr Bende a celá řada dalších. Vstupenky na festival si lze v předprodeji koupit za 500 Kč a na místě v době jeho konání za 550 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Richard Müller chystá novou desku

Slovenský zpěvák a hudebník Richard Müller pracuje na nové desce a chystá také souborné vydání všech svých nahrávek. V sobotu před svým vystoupením na...

Americká hudební stanice MTV slaví třicítku

„Dámy a pánové, rock’n’roll.“ Přesně takhle začalo vysílání televizní stanice MTV 1. srpna 1981. Slova pronesl moderátor John Lack a odstartoval slavnou...

Výběr článků

Načítám