Hlavní obsah
Článek

Písničkář Honza Nedvěd (66) se poprvé vyjádřil ke svému rozchodu s životní láskou Pavlínkou Jiráskovou. Přiznává, že Pavlínka přespává u maminky, ale za vším vidí to, že pracuje v Praze. A nevzdává se. „Vyřešíme to. Pavlínku si klidně vezmu za manželku!“ tvrdí.

Za vše může prý to, že se Pavlínce nechce s Honzou, starým jezevcem, který by chtěl převážně odpočívat ve své chaloupce na Sázavě, trávit veškerý volný čas. Potřebuje pracovat. A protože v dosavadní práci brala směšné peníze, našla si novou v Praze.

„Hned pochopila, že teď sem musí vlakem dojet. Pak přespí poprvé u maminky, já si říkám: hm, nic moc. Ale my to vyřešíme. Pokud je hluboký základ lásky, takové té pokory k problémům druhého, tak nějaká Praha... Jednou tam s tím mrskne nebo já se tam přestěhuju. Ne, to bych nechtěl, já mám Sázavu rád a Pavlínka taky, strašně,“ věří slavný písničkář, který o svých problémech ve vztahu s Pavlínkou pohovoří ve středu večer v Top Staru, který Prima family vysílá od 21:20. Nedvěd se dušuje, že rozchod není to pravé slovo pro to, co se mezi ním a jeho láskou poslední dobou děje.

„Prostě teď se nám to oběma moc nelíbí, ale ona je šťastná v té práci. Já nevím, co dělá, podle mě v nějakém obchodním domě nebo někde, ale je tam šťastná,“ tvrdí Nedvěd, který je s Pavlínkou už od roku 2000. Dokonce proběhly už i zásnuby. Pokud se ale jednou konečně Honza Nedvěd rozhoupe a bude ji chtít opravdu vzít k oltáři, nemá vyhráno. „Já si to ještě rozmyslím, jestli si ho vezmu,“ tvrdí Pavlínka. „Ona má přeci jenom strašně v sobě vypěstovaný strach a stud a všechno,“ vysvětluje Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám