Hlavní obsah
Článek

Slavná zpívající rodinka v březnu v rámci svého comebacku koncertovala v pražské O2 aréně, Paddy se ale na pódiu neobjevil stejně jako jeho sestry Maite a Barby. Comeback století nebyl úplně plnohodnotný, ale fanoušci nemusejí zoufat. Paddy z hudební scény nezmizel, jen upřednostnil sólovou kariéru.

Rodinná formace se vrátila v omezené sestavě. Třetí nejmladší člen Kelly Family na koncertě chyběl. Zájemci o Paddyho budou muset vyrazit do Německa, kde je stále populární. Svého času nejoblíbenější člen Kelly Family už vydal tři sólová alba a nedávno získal Radio Regenbogen Award za nejlepší comeback. Cenu by si ale mnohem více zasloužila celá kapela.

Zpěvák, který mladšího Angela doprovázel v písních An Angel a I Can´t Help Myself, v minulosti ze světa šoubyznysu zmizel a dal přednost duchovní očistě v klášteře. Publikum mu ale chybělo, a tak začal opět koncertovat a skládat nové písně. Jako Paddyho ho už ale nehledejte. Vystupuje pod svým celým jménem Michael Patrick Kelly. S minulostí už jej nespojují dlouhé vlasy ani nemoderní outfity. Věřili byste tomu, že mu je už čtyřicet?

Reklama

Další články

Načítám