Daniel Landa

piesne (305)

  texty (216) / preklady (15)
  akordy (129) / taby (50)
  noty (4) / slideshow (0)

články (184)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Daniel Landa:
Daniel Landa vydal Všeník, který napsal během civilizačního půstu - Zpěvák, skladatel, textař a herec Daniel Landa pokřtil v pondělí svou knihu Všení...


Daniel Landa:
VIDEO: Daniel Landa zpívá s muslimem píseň o árijcích - Vydáno před 17 hodinami | autor: redakce Facebook68 Twitter0 Google+0 Daniel Landa ... - ireport.cz


Daniel Landa:
Recenze: Daniel Landa - Žito - Právě se mi z domácí hifi sestavy linou tóny nového alba interpreta, kterého jse... - rockmag.cz


Daniel Landa:
Po úspešnej šnúre koncertov Žito tour 2014, sa Daniel Landa opäť vráti
na Slovensko v budúcom roku.
- ... - livemusic.sk


Daniel Landa:
RECENZE: Daniel Landa na albu Žito vlastenecky vyučuje dějepis - 21. 09. 2015 | redakce Nahrávka Žito vychází šest let od Landovy poslední studi... - ireport.cz


Daniel Landa:
Daniel Landa odjede do Afghánistánu. Za rok se ale jako Žito vrátí - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


Daniel Landa:
V sobotu se v pražských Letňanech rozezní největší hity Daniela Landy. - Přípravy na Velekoncert Daniela Landy, který se uskuteční 12. září 2015, vrchol...


Daniel Landa:
Daniel Landa dokončil album 'Žito'. Fanouškům ho představí v den svého
Velekoncertu
- Daniel Landa dokončil album "Žito". Fanouškům ho představí v den svého Velekoncert... - musicserver.cz


Daniel Landa:
Vandal poškodil auto Daniela Landu - Česká polícia pátra po mužovi, ktorý koncom júla poškodil auto speváka Daniela L...


Daniel Landa:
Daniel Landa vydá nový album už v septembri - Nový štúdiový album Daniela Landy po 6 rokoch vyjde v polovici septembra. Posledným ...


 

Daniel Landa

Fanúšikov: 86



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Daniel Landa:
Diskografia - Daniel Landa:
2015 album ZITO
2013 album KLIC KRALU
2013 album BEST OF 3 '2013
2010 album ÄŚESKOSLOVENSKO TOUR 2008/'2011/+DVD
2010 album TACHO /OST
2010 album PLATINUM COLLECTION
2009 album Touha - Muzikal
2008 album Nigredo
2007 album Tajemstvi (muzikal)
2007 album BOX/2007
2007 album KVASKA /Soundtrack/
2006 album Bouře - Live
2005 album Komplet - Best Of 1 + 2
2005 album TajemstvĂ­
2004 album Best Of 2
2004 album VeÄŤer pĂ­snĂ­ Karla Kryla pro ÄŤesk...
2004 album Neofolk
2003 album Rockquiem
2003 album Vltava Tour
2002 album 9 MM Argumentu
2000 album Best Of...
1999 album Konec
1998 album Smrtihlav
1997 album Pozdrav z fronty
1996 album VALÄŚĂŤK '93 edice '2011 [DIGIPACK]
1996 album SMRTIHLAV '98 edice '2011 [DIGIPACK]
1996 album POZDRAV Z FRONTY '97 edice '2011 [DIGIPACK]
1996 album CHCĂŤPLY DOBRĂť VĂŤLY '10 edice '2011 ...
1996 album KONEC '1999 edice '2011 digipack [DIGIPACK]
1996 album 9 MM ARGUMENTĹ® '2002/'2011 digipack [DIGI...
1996 album NEOFOLK '2004 edice '2011 digipack [DIGIPACK...
1996 album NIGREDO '2009 edice '2011 digipack [DIGIPACK...
1995 album ChcĂ­ply dobrĂ˝ vĂ­ly
1993 album ValÄŤĂ­k

dvd:
2007 dvd Kvaska
2006 dvd CZ POP HISTORY
2006 dvd Bouře - Live [DVD]
2004 dvd VeÄŤer pĂ­snĂ­ Karla Kryla pro cesky n...
2003 dvd VLTAVA TOUR '2003

ine:
2017 ine Daniel Landa - Všeník [CZ]
2017 ine Daniel Landa - Všeník [CZ]
2015 ine DANIEL LANDA [2CD+1DVD]
2012 ine BOX/ [DIGI] [DIGIPACK]
2009 ine Boure
2008 ine VLTAVA TOUR /BLESK/
2007 ine VOZOVĂ? HRADBA/TOUR 2011 '12 (DV+CD)
2004 ine NEOFOLK

kompilacia:
2015 kompilacia NEJ HITY CESKY ROCKOVY NAREZ
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia Filmové hity
2007 kompilacia Krysař I & II - Muzikál - komplet
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2006 kompilacia Kdo neskáče není Čech
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2002 kompilacia Superhity 2002

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDLANDA DANIELZITO14.32 EUR
2013CDLANDA DANIELKLIC KRALU13.46 EUR
20122xCD+DVDLANDA DANIELVOZOVA HRADBA TOUR 201118.24 EUR
20112xCDLANDA DANIELCESKOSLOVENSKO TOUR 2008 (CD+DVD)8.95 EUR
2011CDLANDA DANIELNIGREDO [DIGI]10.56 EUR
2011CDLANDA DANIEL9MM ARGUMENTU [DIGI]10.16 EUR
2011CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY [DIGI]10.29 EUR
2011CDLANDA DANIELNEOFOLK [DIGI]10.56 EUR
2011CDLANDA DANIELVALCIK [DIGI]10.29 EUR
2011CDLANDA DANIELPOZDRAV Z FRONTY [DIGI]10.56 EUR
2011CDLANDA DANIELKONEC [DIGI]10.29 EUR
20103xCDLANDA DANIELPLATINUM COLLECTION16.40 EUR
2007CDLANDA DANIELBEST OF 3 '201318.54 EUR
2004CDLANDA DANIELBEST OF 210.56 EUR
2000CDLANDA DANIELBEST OF 110.56 EUR
1995CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY8.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
CD Landa Daniel Zito
CD Zito
CD Landa Daniel Klic kralu
CD Klic kralu
2xCD+DVD Landa Daniel Vozova hradba tour 2011
2xCD+DVD Vozova hradba
tour 2011
CD Landa Daniel Valcik [digi]
CD Valcik [digi]
CD Landa Daniel A Jini Smrtihlav [digi]
CD Smrtihlav [digi]
CD Landa Daniel Pozdrav z fronty [digi]
CD Pozdrav z fronty
[digi]

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Daniel Landa - Bl Hora

Daniel Landa - Morituri Te Salutant!

Daniel Landa - Pozdrav z fronty

Daniel Landa - Tista z msta

Daniel Landa-Touha

Daniel Landa - Nejlep psniky
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Landa?Zradil sam seba.Nechal sa navabit na par
penazi.Kamo ake to je?Jedneho ... viac


Orlik Mecha zije vecne... viac

Panx

jee že ja si toho nevšiml dřív :(... viac

zuzka

predam 4 listky na koncert v prahe 25.11. cena
jedneho je 15 €/370 Kc, su v... viac

Niekto

Mylím, priateľu že to máš popletené . Hnutie
skinheads bolo vždy punk... viac

Lukin

Prosím vás,nemáte náhodou někdo taby k songu
Daniel Landa-Ona Díky moc... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Touha - akordy a text

Morituri te salutant - akordy a text

Tajemství - akordy a text

Bílá Hora - akordy a text

Tacho - akordy a text

Malá díra v hlavě - akordy a text

Touha - správně - akordy

1938 - akordy a text

Pozdrav z fronty - akordy a text

Protestsong správně - akordy a text

Šmouha - akordy

Andílek - akordy a text

Ona - opravené solko - taby

Valčík - akordy a text

Pozdrav Z Fronty - akordy a text

Modrá obálka - akordy

Šance - akordy a text

1968 - akordy a text

Holky a mašiny - akordy a text

Jó ulice - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist