Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Emotivní úvod závěrečné série Iveta: Diváci chválí výkon Filipa Rajmonta, zpěvaččin smutný příběh oplakali

Anna Fialová a David Prachař jako Iveta Bartošová a Josef Rychtář.
Zdroj: Se souhlasem Tv Nova
+ Dalších 16 fotografií
Ohlasy

Platforma Voyo dnes nabídla svým uživatelům první díl závěrečné třetí série Iveta, která mapuje poslední roky života zpěvačky Ivety Bartošové (†48). V něm dominuje nejen závislost na alkoholu, ale také mateřská láska k synovi Arturovi. Tento mrazivý závěr rozplakal mnoho diváků, kteří se v komentářích na sociální síti hromadně shodují na tom, že je Ivetin smutný příběh chytil za srdce. 

V pátek vstoupil na Voyo první díl třetí řady miniseriálu Iveta od režiséra Michala Samira. Ta zachycuje zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) v období, kdy už roky nevystupuje a její hvězdná kariéra se ocitá na bodě mrazu. Zároveň uplynulo třináct let po odchodu od manažera a partnera Ladislava Štaidla, s nímž má syna Artura.

V té době se na Ivetě již podepisuje závislost na alkoholu a psychické problémy. Ty vyvrcholily po návratu z Itálie v roce 2011, kdy měla při zpáteční cestě s Arturem nehodu. Zpěvačka poté skončila v Nemocnici pod Petřínem a soud jí následně odebral Artura z její péče.

Ivetin boj s démony se tak prohlubuje, její největší oporou jsou maminka a dospívající syn, jehož kvůli nařízení soudu ale vídá méně. Na konci prvního dílu nové řady do Ivetina života vstoupí její poslední životní partner Josef Rychtář v podání Davida Prachaře.

Kladné ohlasy na Rajmonta a Šimka

Přestože tragický konec Ivety Bartošové široká veřejnost velmi dobře zná, diváci se shodují na tom, že je zpěvaččin smutný příběh i po deseti letech velmi dojímá. "Brečela jsem jako malý dítě," svěřila se na sociální síti Facebook divačka Alena. "Opravdu super, ale je mi smutno z toho všeho, co zažívala. Lidé jsou fakt hyeny," přidala se Nikol.

Diváci jsou také velmi překvapeni z neskutečné podoby Filipa Rajmonta s někdejším králem bulváru a v současné době nechvalně známým starostou Řeporyjí Pavlem Novotným. "Skvělý herecký výkon. Zahrál toho magora naprosto autenticky. Jen je i po maskování fakt hezčí," napsala Pavlína. "Hraje toho blba výborně, jako kdyby to byl on. Ty pohyby, vzhled i nadávky, celý on," uvedla Zuzana.

Video: Rozhovor s představitelem Artura Štaidla Karlem Šimkem

Lidé také hojně chválí výkon začínajícího herce Karla Šimka, který v sérii ztvárňuje Artura Štaidla. Sám Karel se s Arturem setkal již během natáčení série Iveta v Itálii. "Měli jsme jeden rozhovor, připadal mi jako dobrý chlap. Vypadal šťastně, jako by to nikdy nezažil," uvedl Karel v rozhovoru pro eXtra.cz. Talentovaný herec také prohlásil, že mu při natáčení smutných scén bylo Artura líto.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy