Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Starší syn Ivana Trojana se tajně oženil: Františkova vyvolená je úspěšná herečka Anna Kratochvílová

František Trojan se oženil: Syn Ivana Trojana si vzal úspěšnou herečku
Zdroj: koláž eXtra.cz/Instagram/Se souhlasem MFF KV
+ Dalších 10 fotografií
veselka

Slavný český herec Ivan Trojan oženil svého staršího syna Františka. Ten ze své utajované veselky sdílel na sociálních sítích prostřednictvím instastories pár záběrů. Tento významný okamžik v životě svého potomka si užila i herečka Klára Pollertová-Trojanová.

Tajná veselka

Starší syn Ivana Trojana František Trojan je ženatý muž. Pětadvacetiletý novinář do toho praštil s o pár let starší herečkou Annou Kratochvílovou. Na svém Instagramu se několika fotkami z utajované veselky pochlubila jak sama nevěsta, tak i ženich.

Na veselku v pražských Nuslích se těšila i Františkova maminka herečka Klára Pollertová-Trojanová. I ta ukázala společně s ním prostřednictvím sociálních sítí pár snímků z příprav na jeho velký den. „Přípravy na svatbu,“ napsal k fotografii starší ze synů herce Ivana Trojana.

Nevěsta herečka

Ačkoli se František živí jako žurnalista, jeho životní láska je herečka. Okatá tmavovláska Anna Kratochvílová je členka souboru Klicperova divadla v Hradci Králové. Má za sebou nejen seriálové, ale i několik filmových rolí. Diváci si ji mohou pamatovat například z filmu Hastrman nebo Lidice.

Společně s Františkem a jeho maminkou Klárou se také nedávno objevila na křtu knihy Romana Vaňka. Tam navíc exmanželka Ivana Trojana dokonce poprvé představila veřejnosti svého nového partnera.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy