Björk


piesne (119)

  texty (87)
  akordy (1)
  taby (1)
  preklady (30)


články (205)
Fotky (31)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Björk:
VIDEO: Björk a Rosalía spolu i proti sobě. Díky AI se v klipu 'Oral' mlátí
hlava nehlava
- Je to už nějaký ten pátek, co Björk a Rosalía zveřejnily informaci, že chystají ... - musicserver.cz


Björk:
IN THIS MOMENT se chlubí, jak předělali Björk - IN THIS MOMENT už si z umísťování cover verzí na svá alba udělali rituál a ani n... - spark


Björk:
NAžIVO: Fantastická Björk představila pražské O2 areně svou snovou utopii - Někteří hudebníci si na umění zuřivě hrají, jiní uměním jsou. Tělem i duší... - musicserver.cz


Björk:
PUBLICISTIKA: Björk a vizualita aneb Technologie, sny, pohádky a kontroverze - S nástupem MTV se videoklip stal pro muzikanty povinností. Pro některé zůstal povinn... - musicserver.cz


Björk:
PUBLICISTIKA: Björk a Hildur aneb O vztahu matky s dcerou - Björk je zpěvačka s až nadpozemským hlasem a ještě nadpozemštější image. Ke sv... - musicserver.cz


Björk:
VIDEO: Björk prináša v novom singli Victimhood tému sebaľútosti a
objavenia seba samej
- Islandská speváčka Björk zverejnila počas koncertu v Lisabone animovaný videoklip k... - zoznam.sk


Björk:
OBRAZEM: Budoucnost koncertů? Show Björk ozvláštnily stovky dronů na obloze - Sestava osmi set svítících dronů ozvláštnila koncertní vystoupení multiumělkyně... - idnes.cz


Björk:
VIDEO: Björk se v psychedelickém klipu k songu 'Fossora' vrací do světa hub - Zdá se, že téma hub nás ani letos jen tak neopustí. Celé to loni začalo mykologick... - musicserver.cz


Björk:
Björk přijede v září do Prahy - Islandská zpěvačka a umělkyně Björk se vrací do Prahy se svým multimediálním d... - musicserver.cz


Björk:
VIDEO: Písničkářka Priestess v klipu 'HOOKS' svádí boj mezi éterickým
já a vnitřní divoženkou
- Priestess je tak trochu tajuplná písničkářka z Londýna, kterou publicisté často p... - musicserver.cz


 

Björk

Fanúšikov: 1



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Björk:
Diskografia - Björk:
2022 album FOSSORA
2022 album FOSSORA [DIGIPACK]
2022 album FOSSORA
2022 album BIOPHILIA
2020 album HOMOGENIC LIVE
2020 album DEBUT LIVE
2019 album WHO IS IT 2
2019 album WHO IS IT 1
2019 album VIOLENTLY HAPPY 1
2019 album VENUS AS A BOY 1
2019 album BEST MIXES FROM THE ALBUM
2019 album POSSIBLY MAYBE 3
2019 album OCEANIA
2019 album PAGAN POETRY 2
2019 album JOGA 3
2019 album I MISS YOU 1
2019 album ISOBEL 1
2019 album IT'S IN OUR HANDS 1
2019 album IT'S IN OUR HANDS 2
2019 album IT'S OH SO QUIET
2019 album JOGA 2
2019 album HIDDEN PLACE 1
2019 album HIDDEN PLACE 2
2019 album HUNTER 1
2019 album HUNTER 2
2019 album COCOON 2
2019 album BIOPHILIA REMIXES PART TWO
2019 album BIG TIME SENSUALITY 2
2019 album BIOPHILIA REMIXES PART EIGHT 1
2019 album BIOPHILIA REMIXES PART SEVEN
2019 album ARMY OF ME 1
2019 album ARMY OF ME 2
2019 album ALL IS FULL OF LOVE 2
2019 album ALL IS FULL OF LOVE 1
2019 album ALARM CALL PART 1
2019 album ALARM CALL PART 2
2019 album ALARM CALL PART 3
2019 album HUMAN BEHAVIOUR
2019 album HUNTER
2019 album BACHELORETTE
2019 album I MISS YOU
2019 album POSSIBLY MAYBE (UK)
2019 album VIOLENTLY HAPPY
2018 album VOLTAIC -LTD-
2018 album VENUS AS A BOY
2018 album TRIUMPH OF A HEART - 2N
2018 album ISOBE 2L
2018 album JOGA 1
2018 album THUNDERBOLT (SERIE 5)
2018 album MUTUAL CORE (SERIE 6)
2018 album BACHELORETTE 1
2018 album DRAWING RESTRAINT NO.9
2018 album SHEPHERDS BUSH EMPIRE '97
2018 album MEDULLA -DVD-
2017 album UTOPIA
2017 album UTOPIA -DIGI- [DIGIPACK]
2016 album VULNICURA LIVE -DELUXE-

Album:
2016 Album DEBUT [VINYL]

album:
2016 album GREATEST HITS [VINYL]
2015 album POST
2015 album MEDULLA -LTD- [VINYL]
2015 album BIOPHILIA (LTD COLOURED VINYL) [VINYL]
2015 album BIOPHILIA
2015 album VULNICURA 2LP [VINYL]
2015 album VULNICURA -DIGI- [DIGIPACK]
2014 album Vulnicura [DIGIPACK]
2014 album BIOPHILLA LIVE [CD+DVD]
2014 album BIOPHILIA LIVE [DIGIPACK]
2013 album BASTARDS [VINYL]
2013 album VOLTA [DIGIPACK]

Album:
2013 Album DULL FLAME OF DESIRE.. [VINYL]

album:
2012 album BIOPHILIA REMIXES PT.4
2012 album BIOPHILIA.. -REMIX-
2012 album BASTARDS -REMIX- [DIGIPACK]
2012 album REMIX SERIES 7 [VINYL]
2011 album DUALD-DRAWING RESTRAINT 9
2011 album DUALD-MEDULLA
2011 album DUALD-VESPERTINE
2011 album DUALD-POST
2010 album VOLTAIC
2010 album BIOPHILIA LIVE
2010 album DEBUT/POST
2010 album HOMOGENIC - LIVE
2010 album VESPERTINE - LIVE
2009 album VOLTAIC -2CD +2DVD-
2006 album MEDULLA
2005 album ARMY OF ME -REMIXES-
2004 album Medulla
2002 album GREATEST HITS
2002 album Greatest Hits
2001 album MAXIMUM BJORK
1999 album TELEGRAM
1999 album DEBUT -12TR-
1997 album HOMOGENIC
1996 album TELEGRAM
1996 album Hyperballad

Album:
1994 Album BIOPHILIA [VINYL]

album:
1990 album NATTURA [VINYL]
1979 album BIOPHILIA -LTD- [DIGIPACK]
1973 album BIOPHILIA
1961 album GREATEST HITS '2002

dvd:
2019 dvd TRIUMPH OF A HEART DVD
2019 dvd MTV UNPLUGGED AND LIVE DVD
2019 dvd IT'S IN OUR HANDS DVD
2019 dvd HIDDEN PLACE DVD
2019 dvd COCOON DVD
2019 dvd CAMBRIDGE DVD
2018 dvd 2001 VESPERTINE LIVE *PAL
2018 dvd MTV UNPLUGGED'94/LIVE'98
2014 dvd WHEN BJORK MET DAVID.. [BLURAY] [BluRay Disk...
2014 dvd WHEN BJORK MET DAVID..
2010 dvd VESSEL
2008 dvd Rock The Universe Ed.08
2005 dvd Live 8
2002 dvd 2001 VESPERTINE LIVE *PAL
1990 dvd MEDULLA
1990 dvd INSIDE BJORK DOCUMENT
1981 dvd MTV UNPLUGGED'94/LIVE'98
1963 dvd VOLUMEN 1993-2003 -GREATE

ine:
2023 ine FOSSORA [VINYL]
2023 ine POST
2023 ine FOSSORA REMIXES [VINYL]
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine FOSSORA
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine FOSSORA
2022 ine BIOPHILIA [VINYL]
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine FOSSORA [VINYL]
2022 ine HOMOGENIC [VINYL]
2020 ine SELMA SONGS [VINYL]
2019 ine WANDERLUST A LP [VINYL]
2019 ine DULL FLAME OF DESIRE LP [VINYL]
2019 ine IT'S IN OUR HANDS LP [VINYL]
2019 ine DECLARE INDEPENDENCE LP [VINYL]
2019 ine BIOPHILIA REMIXES PART TWO LP [VINYL]
2019 ine BIOPHILIA REMIXES PART FIVE LP [VINYL]
2019 ine BIOPHILIA REMIXES PART FOUR LP [VINYL]
2019 ine ALARM CALL LP [VINYL]
2019 ine ALARM CALL LP [VINYL]
2019 ine WANDERLUST [VINYL]
2019 ine COUNTRY CREATURES [VINYL]
2019 ine HOMOGENIC
2019 ine MEDULLA
2019 ine POST
2019 ine VESPERTINE
2019 ine VOLTA
2019 ine DEBUT
2019 ine EARTH INTRUDERS 1 [VINYL]
2019 ine UTOPIA
2019 ine VULNICURA
2019 ine WHERE IS THE LINE [VINYL]
2019 ine ALL IS FULL OF LOVE [VINYL]
2019 ine DRAWING RESTRAINT 9 [VINYL]
2019 ine VOLTAIC [VINYL]
2019 ine JOGA
2019 ine COCOON 2
2019 ine DECLARE INDEPENDENCE 2 [VINYL]
2018 ine TELEGRAM [VINYL]
2018 ine ARISEN MY SENSES [VINYL]
2018 ine VOLTA [VINYL]
2018 ine PAGAN POETRY DVD
2018 ine BIOPHILIA REMIXES SERIES 7 [VINYL]
2018 ine ALL IS FULL OF LOVE DVD
2018 ine ALARM CALL LP [VINYL]
2017 ine UTOPIA -COLOURED/LTD- [VINYL]
2017 ine INNOCENCE -LTD- [VINYL]
2017 ine UTOPIA -HQ- [VINYL]
2016 ine VULNICURA LIVE [VINYL]
2016 ine VULNICURA LIVE -PD- [VINYL]
2016 ine GLING GLO -REISSUE- [VINYL]
2015 ine VULNICURA [VINYL]
2015 ine FAMILY [VINYL]
2015 ine STONEMILKER [VINYL]
2015 ine LIONSONG [VINYL]
2015 ine VULNICURA COLORED LP LTD. [VINYL]
2015 ine NOTGET (LOTIC KEPET.. [VINYL]
2015 ine HISTORY OF TOUCHES [VINYL]
2015 ine LION SONG (MICA LEVI.. [VINYL]
2015 ine POST -LTD- [VINYL]
2015 ine VESPERTINE (LTD) (REIS) [VINYL]
2015 ine VOLTA -LTD- [VINYL]
2014 ine BLACK LAKE [VINYL]
2012 ine REMIX SERIES 3: EL.. [VINYL]
2012 ine REMIX SERIES 6: MATTHEW.. [VINYL]
2012 ine REMIX SERIES 5: KING.. [VINYL]
2012 ine REMIX SERIES 4: CURRENT.. [VINYL]
2012 ine Biophilia Remix Series 1 [VINYL]
2011 ine BIOPHILIA
2010 ine VULNICURA LIVE [VINYL]
2008 ine WANDERLUST B LP [VINYL]
2008 ine JOGA =DMM= [VINYL]
2008 ine DECLARE INDEPENDENCE [VINYL]
2003 ine HOMOGENIC -LTD DELUXE- [VINYL]
1999 ine POST -HQ- [VINYL]

singel:
2012 singel REMIX SERIES 5: KING CANNIBAL, ALVA NOTO REM...
2012 singel REMIX 8
2002 singel HYPERBALLAD
2001 singel PAGAN POETRY -1/3TR-
2001 singel BIG TIME SENSUALITY
1981 singel REMIX SERIES 6: MATTHEW..

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2023LP12"BJORKFOSSORA REMIXES -RSD- / RSD 2320.72 EUR
20232xVINYLBJORKFOSSORA [VINYL]321.54 EUR
2022VINYLBJORKDEBUT -LTD/COLOURED- [VINYL]35.40 EUR
2022VINYLBJORKPOST -LTD- [VINYL]35.40 EUR
2022VINYLBJORKSELMA SONGS -OST- / INCL. DUET W/ THOM YORKE (RADIOHEAD) [VINYL]35.40 EUR
2022KAZETABJORKBIOPHILIA30.24 EUR
2022KAZETABJORKFOSSORA22.63 EUR
2022VINYLBJORKHOMOGENIC -LTD- [VINYL]35.40 EUR
2022CDBJORKDEBUT LIVE17.44 EUR
2022CDBJORKVOLTA17.44 EUR
2022VINYLBJORKHOMOGENIC [VINYL]37.58 EUR
2022VINYLBJORKVOLTA [VINYL]35.98 EUR
20222xVINYLBJORKTELEGRAM [VINYL]37.12 EUR
20222xVINYLBJORKBIOPHILIA [VINYL]41.24 EUR
2022CDBJORKBIOPHILIA17.44 EUR
20222xVINYLBJORKFOSSORA [VINYL]53.16 EUR
2022CDBJORKFOSSORA19.26 EUR
2022CDBJORKFOSSORA22.92 EUR
20222xVINYLBJORKFOSSORA [VINYL]50.38 EUR
2022CDBJORKDEBUT17.44 EUR
2022CDBJORKDRAWING RESTRAINT 99.99 EUR
2022KAZETABJORKFOSSORA / TURQUOISE VERSION30.24 EUR
2022CDBJORKFOSSORA22.92 EUR
20222xVINYLBJORKFOSSORA [VINYL]53.82 EUR
20222xVINYLBJORKFOSSORA [VINYL]53.82 EUR
2021CDBJORKMEDULLA21.50 EUR
2021CDBJORKBIOPHILIA19.60 EUR
2021CDBJORKVOLTA [DIGI]10.28 EUR
2020CDBJORKHOMOGENIC44.35 EUR
2020CDBJORKPOST13.10 EUR
2020CDBJORKHOMOGENIC13.20 EUR
2020CDBJORKGREATEST HITS13.20 EUR
2020CDBJORKHOMOGENIC LIVE13.20 EUR
2020CDBJORKJOGA12.74 EUR
2020CDBJORKMEDULLA12.74 EUR
2020CDBJORKPOST LIVE13.20 EUR
2020CDBJORKSELMA SONGS -OST-13.20 EUR
2020CDBJORKVESPERTINE13.20 EUR
2020CDBJORKVESPERTINE LIVE13.20 EUR
2020CDBJORKTELEGRAM13.20 EUR
2020VINYLBJORKDEBUT [VINYL]35.68 EUR
2020VINYLBJORKPOST [VINYL]35.68 EUR
2020DVDBJORKWHEN BJORK MET DAVID ATTENBOROUGH15.00 EUR
2020VINYLBJORKJOGA (DIRECT METAL MASTER) [VINYL]95.92 EUR
2020VINYLBJORKJOGA [VINYL]37.58 EUR
20202xVINYLBJORKMEDULLA [VINYL]41.24 EUR
2020DVDBJORKVESPERTINE LIVE AT THE ROYAL OPERA HOUSE15.60 EUR
2020VINYLBJORKSELMA SONGS -OST- [VINYL]58.76 EUR
2019KAZETABJORKDEBUT17.74 EUR
2019KAZETABJORKPOST17.74 EUR
2019KAZETABJORKHOMOGENIC17.74 EUR
2019KAZETABJORKVESPERTINE17.74 EUR
2019KAZETABJORKMEDULLA17.74 EUR
2019KAZETABJORKVOLTA17.74 EUR
2019VINYLBJORKDRAWING RESTRAINT 9 [VINYL]37.58 EUR
2019LP12"BJORKCOUNTRY CREATURES20.27 EUR
2018CDBJORKDUALD-SELMA SONGS18.22 EUR
2018CDBJORKGLING GLO40.36 EUR
2018CDBJORKTELEGRAM -REMIX-17.26 EUR
2018CDBJORKMUSIC FROM MATTHEW..17.44 EUR
2018VINYLBJORKBLISSING ME [VINYL]12.98 EUR
2018LP12"BJORKARISEN MY SENSES / SLUG GENITALIA COLOUR VINYL -COLOURED-12.34 EUR
20182xVINYLBJORKVULNICURA LIVE [VINYL]37.03 EUR
20184xCDBJORKVOLTAIC -LTD- / DELUXE12.34 EUR
2017VINYLBJORKGATE -EP/LTD- [VINYL]24.54 EUR
2017CDBJORKUTOPIA [DIGI]15.86 EUR
2017CDBJORKUTOPIA20.18 EUR
2017CDBJORKUTOPIA (SPECIAL EDITION)26.92 EUR
20172xVINYLBJORKUTOPIA -HQ- [VINYL]30.02 EUR
2017KAZETABJORKUTOPIA29.74 EUR
2016DVDBJORKMTV UNPLUGGED'94/LIVE'9828.10 EUR
20162xVINYLBJORKBIOPHILIA [VINYL]42.32 EUR
20162xVINYLBJORKVOLTA [VINYL]42.32 EUR
20162xVINYLBJORKVESPERTINE [VINYL]42.32 EUR
20162xVINYLBJORKMEDULLA [VINYL]61.34 EUR
2016VINYLBJORKGLING GLO -REISSUE- [VINYL]24.70 EUR
2016CDBJORKVULNICURA LIVE16.44 EUR
2016CDBJORKVULNICURA LIVE13.18 EUR
20162xVINYLBJORKVULNICURA LIVE [VINYL]37.12 EUR
20162xVINYLBJORKVULNICURA LIVE [VINYL]30.02 EUR
20162xVINYLBJORKGREATEST HITS [VINYL]37.12 EUR
20162xVINYLBJORKVESPERTINE [VINYL]41.24 EUR
20162xVINYLBJORKVOLTA [VINYL]41.24 EUR
20152xVINYLBJORKBIOPHILIA -COLOURED/LTD- [VINYL]42.08 EUR
2015VINYLBJORKLION SONG (MICA LEVI KARAKOJEIJD VERSION) [VINYL]19.60 EUR
2015VINYLBJORKFAMILY [VINYL]13.46 EUR
2015CDBJORKVULNICURA19.80 EUR
2015CDBJORKVULNICURA STRINGS (THE ACOUSTIC VERSION: STRINGS.12.86 EUR
2015VINYLBJORKREMIX SERIES 2: DEATH.. [VINYL]30.54 EUR
2015CDBJORKVULNICURA26.92 EUR
2015CDBJORKVULNICURA [DELUXE]16.44 EUR
20152xVINYLBJORKVULNICURA STRINGS [VINYL]30.02 EUR
2015LP12"BJORKNOTGET (LOTIC KEPET SAFE VERSION)12.34 EUR
2015LP12"BJORKNOTGET (LOTIC FROMDEATH VERSION)/ TRANSPARANT VINYL12.34 EUR
2015LP12"BJORKLIONSONG (CHORAL MIX FEAT. UNTOLD)/ TRANSPARANT VINYL12.34 EUR
2015LP12"BJORKMOUTH MANTRA / HAXAN CLOAK REMIX12.34 EUR
2015LP12"BJORKFAMILY / BLOOM REMIX/ TRANSPARANT VINYL12.34 EUR
2015LP12"BJORKLIONSONG / JULIANA HUXTABLE REMIX/ TRANSPARENT VINYL12.34 EUR
2015LP12"BJORKSTONEMILKER / PATTEN REMIX/ TRANSPARENT VINYL12.34 EUR
20152xVINYLBJORKVULNICURA [VINYL]41.24 EUR
2015KAZETABJORKVULNICURA29.74 EUR
20152xVINYLBJORKVULNICURA [VINYL]37.58 EUR
2015VINYLBJORKHISTORY OF TOUCHES [VINYL]13.46 EUR
2014DVDBJORKWHEN BJORK MET..61.76 EUR
2014BRDBJORKWHEN BJORK MET DAVID.. [BLURAY]23.26 EUR
20143xCDBJORKBIOPHILIA LIVE13.18 EUR
2014LP12"BJORKBLACK LAKE / BLOOM REMIX/ TRANSPARANT VINYL12.34 EUR
20143xBRDBJORKBIOPHILIA LIVE [BLURAY]19.26 EUR
2014BRDBJORKWHEN BJORK MET DAVID ATTENBOROUGH [BLURAY]15.84 EUR
20144xVINYLBJORKBIOPHILIA LIVE [VINYL]37.58 EUR
2013CDBJORKBASTARDS (ASIA)75.83 EUR
2013CDBJORKBASTARDS (ARG)47.49 EUR
2013VINYLBJORKDRAWING RESTRAINT NO.9 [VINYL]30.44 EUR
2012CDBJORKPOST LIVE31.41 EUR
2012CDBJORKDRAWING RESTRAINT 9 / O.S.T.34.90 EUR
2012CDBJORKARMY OF ME: REMIXES & COVERS34.90 EUR
2012CDBJORKPOST31.41 EUR
2012CDBJORKALARM CALL22.29 EUR
2012CDBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES VII19.78 EUR
2012CDBJORKDEBUT (LTD) (RMX)43.72 EUR
2012CDBJORKJOGA45.61 EUR
2012CDBJORKVESPERTINE44.35 EUR
2012CDBJORKVOLTA45.61 EUR
2012CDBJORKVOLTA58.82 EUR
2012CDBJORKVOLTA45.61 EUR
2012CDBJORKVOLTAIC BOX SET102.94 EUR
2012CDBJORKVESPERTINE LIVE46.24 EUR
2012CDBJORKDEBUT LIVE34.90 EUR
2012VINYLBJORKINNOCENCE [VINYL]69.37 EUR
2012CMBJORKREMIX SERIES 2: DEATH..11.09 EUR
2012CMBJORKREMIX SERIES 3: EL..11.21 EUR
2012VINYLBJORKREMIX SERIES 3: EL.. [VINYL]20.54 EUR
2012VINYLBJORKREMIX SERIES 4: CURRENT.. [VINYL]20.54 EUR
2012VINYLBJORKREMIX SERIES 5: KING.. [VINYL]20.54 EUR
2012VINYLBJORKREMIX SERIES 6: MATTHEW.. [VINYL]24.54 EUR
2012CMBJORKREMIX SERIES 711.09 EUR
2012VINYLBJORKREMIX SERIES 7 [VINYL]20.54 EUR
2012CDBJORKBASTARDS -REMIX-15.86 EUR
20122xVINYLBJORKBASTARDS -REMIX- [VINYL]37.44 EUR
2012CMBJORKREMIX 811.09 EUR
2012VINYLBJORKREMIX 8 [VINYL]20.54 EUR
2012VINYLBJORKBIOPHILLIA REMIX VII [VINYL]19.90 EUR
2012CDBJORKREMIX SERIES 1: -DIGI-27.74 EUR
20124xCD+DVDBJORKINNOCENCE -CD+DVD-17.24 EUR
20124xCD+DVDBJORKEARTH INTRUDERS -CD+DVD-17.24 EUR
2012CMBJORKBIOPHILIA.. -REMIX-8.31 EUR
2012CDBJORKBIOPHILIA REMIXES PT.417.36 EUR
2012VINYLBJORKDRAWING RESTRAINT 9 [VINYL]24.21 EUR
2012CMBJORKREMIX SERIES 5: KING CANNIBAL, ALVA NOTO REMIX8.31 EUR
2011CDBJORKDUALD-MEDULLA36.16 EUR
2011CDBJORKPOST -SHM-CD-38.00 EUR
2011CDBJORKHOMOGENIC -SHM-CD-38.00 EUR
2011CDBJORKSELMA SONGS -SHM-CD-38.00 EUR
2011CDBJORKVESPERTINE -SHM-CD-38.00 EUR
2011CDBJORKVOLTA -SHM-CD-38.00 EUR
2011CDBJORKBIOPHILIA -SHM-CD/LTD-55.70 EUR
2011CDBJORKBIOPHILIA17.36 EUR
2011CDBJORKDUALD-DRAWING RESTRAINT 912.34 EUR
20103xCDBJORKBIOPHILIA LIVE13.18 EUR
2010CDBJORKVOLTAIC14.18 EUR
2010LP12"BJORKHISTORY OF TOUCHES / RABIT NAKED MIX12.34 EUR
20102xVINYLBJORKVULNICURA LIVE [VINYL]37.03 EUR
20102xVINYLBJORKWANDERLUST [VINYL]41.28 EUR
2008CDBJORKDRAWNING RESTRAINT-SHM-CD55.70 EUR
2008CDBJORKTELEGRAM-SHM-CD/JPN CARD-55.70 EUR
2008CDBJORKMEDULLA -SHM-CD/JPN CARD-63.35 EUR
2008CDBJORKSELMA SONGS -SHM-CD-63.35 EUR
20084xVINYLBJORKDECLARE INDEPENDENCE [VINYL]17.24 EUR
20082xVINYLBJORKGLING GLO [VINYL]35.54 EUR
20084xVINYLBJORKINNOCENCE [VINYL]42.70 EUR
2007CDBJORKVOLTA + 151.98 EUR
20072xCD+DVDBJORKVOLTA /CD+DVD/ DTS38.36 EUR
2006DDBJORKSELMASONGS + VIDEO'S /SURROUND35.96 EUR
2006CDBJORKMEDULLA14.18 EUR
2005CDBJORKARMY OF ME -REMIX-15.86 EUR
2004CDBJORKPOST-LIVE19.24 EUR
2003CDBJORKLIVEBOX105.21 EUR
2002CDBJORKGREATEST HITS26.85 EUR
2002DVDBJORK2001 VESPERTINE LIVE *PAL16.76 EUR
2001CDBJORKMAXIMUM BJORK10.26 EUR
1998CDBJORKBACHELORETTE + JOGA RMX47.32 EUR
1995CDBJORKPOST44.35 EUR
1990LP12"BJORKNATTURA12.34 EUR
0CDBJORKDECLARE INDEPENDENCE (BOX)90.96 EUR
0VINYLBJORKINNOCENCE [VINYL]99.78 EUR
0CDBJORKTELEGRAM (REMIX) (RMX)45.61 EUR
0CDBJORKHOMOGENIC LIVE46.24 EUR
0VINYLBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES 6 [VINYL]68.92 EUR
0CDBJORKALARM CALL 222.29 EUR
0CDBJORKGREATEST HITS43.72 EUR
0CDBJORKSELMA SONGS45.61 EUR
0CDBJORKALARM CALL 122.29 EUR
0VINYLBJORKBASTARDS [VINYL]67.02 EUR
0CDBJORKPOST LIVE46.24 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES 619.78 EUR
0CDBJORKDEBUT LIVE31.41 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES 318.66 EUR
0CDBJORKVOLTAIC128.77 EUR
0CDBJORKMEDULLA32.04 EUR
0VINYLBJORKGLING-GLO [VINYL]84.03 EUR
0CDBJORKMEDULLA (W/DVD)70.18 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA LIVE (W/DVD)44.98 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA LIVE (WBR)41.19 EUR
0CDBJORKWHO IS IT - CD SINGLE 222.29 EUR
0CDBJORKBIG TIME SENSUALITY - CD SINGLE22.29 EUR
0CDBJORKCOCOON - CD SINGLE22.29 EUR
0CDBJORKHIDDEN PLACE - CD SINGLE26.95 EUR
0CDBJORKHUNTER - CD SINGLE22.29 EUR
0CDBJORKI MISS YOU - CD SINGLE22.29 EUR
0CDBJORKPOSSIBLY MAYBE - CD SINGLE22.29 EUR
0CDBJORKTRIUMPH OF THE HEART - CD SINGLE 121.66 EUR
0CDBJORKWHO IS IT - CD SINGLE 122.29 EUR
0CDBJORKTRIUMPH OF THE HEART - CD SINGLE 222.29 EUR
0CDBJORKBACHELORETTE - CD SINGLE21.66 EUR
0CDBJORKIT'S OH SO QUIET - CD SINGLE22.29 EUR
0VINYLBJORKVOLTA - 2 LPS [VINYL]80.26 EUR
0CDBJORKLIVE VESPERTINE31.78 EUR
0VINYLBJORKSELMA SONGS [VINYL]83.33 EUR
0CDBJORKVESPERTINE LIVE71.75 EUR
0CDBJORKVULNICURA13.34 EUR
0CDBJORKBASTARDS32.72 EUR
0VINYLBJORKARISEN MY SENSES (MAXI LP COLORED/L [VINYL]28.02 EUR
0VINYLBJÖRKUTOPIA [VINYL]61.62 EUR
0CDBJÖRKVULNICURA33.12 EUR
0CDBJÖRKUTOPIA36.99 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA LIVE33.99 EUR
0CDBJORKBASTARDS40.85 EUR
0VINYLBJORKCOUNTRY CREATURES [VINYL]40.22 EUR
0KAZETABJÖRKUTOPIA26.12 EUR
0KAZETABJÖRKVULNICURA26.12 EUR
0VINYLBJORKFOSSORA [VINYL]102.09 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA40.36 EUR
0CDBJORKVESPERTINE40.36 EUR
0CDBJORKVULNICURA40.36 EUR
0CDBJORKUTOPIA40.36 EUR
0CDBJORKSELMASONGS40.36 EUR
0CDBJORKDEBUT40.36 EUR
0CDBJORKMEDULLA40.36 EUR
0CDBJORKGREATEST HITS40.36 EUR
0CDBJORKPOST40.36 EUR
0CDBJORKHOMOGENIC40.36 EUR
02xVINYLBJORKVESPERTINE [VINYL]100.28 EUR
02xVINYLBJORKVULNICURA [VINYL]100.28 EUR
02xVINYLBJORKUTOPIA [VINYL]100.28 EUR
0VINYLBJORKDEBUT [VINYL]85.18 EUR
02xVINYLBJORKMEDULLA [VINYL]100.28 EUR
02xVINYLBJORKGREATEST HITS [VINYL]100.28 EUR
02xVINYLBJORKVOLTA [VINYL]100.28 EUR
0VINYLBJORKPOST [VINYL]85.18 EUR
0VINYLBJORKHOMOGENIC [VINYL]85.18 EUR
0VINYLBJORKFOSSORA (TURQUOISE VINYL) (I) [VINYL]84.60 EUR
0CDBJORKVOLTA40.36 EUR
02xVINYLBJORKBIOPHILIA [VINYL]100.28 EUR
0KAZETABJORKPOST28.56 EUR
0VINYLBJORKFOSSORA [VINYL]139.57 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES 418.37 EUR
0CDBJORKBIOPHILIA REMIX SERIES 518.37 EUR
0VINYLBJORKFOSSORA [VINYL]108.32 EUR
0VINYLBJORKFOSSORA [VINYL]108.32 EUR
0CDBJORKALARM CALL31.11 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk