Seeds


piesne (1)

  texty (1)
  akordy (0)
  taby (0)
  preklady (0)


články (26)
Fotky (1)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Bad Seeds:
FOTOGALERIE: Nick Cave odstartoval první den Metronome Prague - Máme za sebou první den festivalu Metronome Prague. Headlinerem celého dne byl všestr... - musicserver.cz


Bad Seeds:
Po dvoch rokoch sa na trenčianske letisko vráti festival Pohoda v plnej
kapacite
- Okrem hviezd ako Nick Cave and The Bad Seeds, Flume, Wolf Alice, Sigrid, Black Pumas, Met... - ahudba.sk


Bad Seeds:
Na Pohode 2022 vystúpi aj legenda hip-hopu Grandmaster Flash - Festival Pohoda rozširuje zoznam potvrdených interpretov pre rok 2022. K interpretom ak... - ahudba.sk


Bad Seeds:
Mňága a Ždorp otevře na Metronome Prague 2022 hlavní stage, na níž
vystoupí Nick Cave
- Celé dvě a půl hodiny nabité hudbou – tak bude vypadat červnové vystoupení zpěv... - rockandpop.cz


Bad Seeds:
Pohoda zverejnila ďalšie prepotvrdené mená a mnoho ďalších - Prvé mená Pohody 2022, Nick Cave & The Bad Seeds či Black Pumas, dnes doplnili viacer... - ahudba.sk


Bad Seeds:
ZAPRášENOSTI: Na třetí řadové desce se Nick Cave & the Bad Seeds
vzpírají proti bodcům
- "Kicking Against the Prick" je třetí studiové album Nicka Cavea & The Bad Seeds. Deska... - musicserver.cz


Bad Seeds:
Nick Cave & The Bad Seeds sa vrátia na Pohodu v roku 2022 - „Veľké mená na Pohode nezvykneme opakovať. Už počas koncertu na Pohode 2013 som v... - ahudba.sk


Bad Seeds:
Další velká hvězda Metronome Prague 2022: Nick Cave and The Bad Seeds - Jedna z největších osobností současné hudební scény, oslovující jak zaryté fan... - rockandpop.cz


Bad Seeds:
Metronome Prague přivítá Nicka Cavea and the Bad Seeds i Becka - Metronome Prague museli pořadatelé kvůli koronavirovým opatřením letos zrušit. Akt... - IREPORT


Bad Seeds:
Nick Cave zrušil evropské turné. 'Je čas udělat další album,'
říká
- Již jednou přeložené evropské turné Nicka Cavea s jeho kapelou The Bad Seeds nakone... - musicserver.cz


 

Seeds

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Seeds:
Diskografia - Seeds:
2019 album PUSHIN' TOO HARD

Album:
2017 Album THE SEEDS (DELUXE 50TH ANNIVERSARY EDITION) ...
2015 Album EVIL HOODOO (10") [VINYL]

album:
2014 album SINGLES A'S & B'S..
2014 album RAW & ALIVE
2013 album 7-BAD PART OF TOWN -LTD- [VINYL]
2010 album BACK TO THE GARDEN
2008 album Pure 90s Pop
2007 album A WEB OF SOUND -DELUXE-
2004 album FUTURE -EXPANDED-
2001 album SEEDS -DIGI- [DIGIPACK]
1978 album BAD PART OF TOWN

ine:
2024 ine SEEDS [VINYL]
2023 ine FUTURE [VINYL]
2020 ine 7-VAMPIRE / BUTTERFLY CHILD [VINYL]
2019 ine RIDES TOO LONG/A.. /7 [VINYL]
2019 ine FLOWER LADY AND HER.. /7 [VINYL]
2019 ine THOUSAND.. /7 [VINYL]
2019 ine WIND BLOWS YOUR.. /7 [VINYL]
2019 ine SATISFY YOU/900.. /7 [VINYL]
2019 ine MUMBLE AND BUMBLE/THE.. /7 [VINYL]
2019 ine FALLIN' OFF THE EDGE.. /7 [VINYL]
2018 ine NO ESCAPE/EXCUSE,.. /7 [VINYL]
2018 ine YOU'RE PUSHING TOO.. /7 [VINYL]
2018 ine OTHER PLACE/TRY.. /7 [VINYL]
2018 ine I CAN'T SEEM TO MAKE.. /7 [VINYL]
2018 ine 7-MR. FARMER/UP IN HER.. [VINYL]
2018 ine A WEB OF SOUND (2LP) [VINYL]
2017 ine BAD PART OF TOWN [VINYL]
2000 ine NIGHT TIME GIRL [VINYL]

kompilacia:
2015 kompilacia ULTIMATE... DRIVE -DIGI- [DIGIPACK]
2015 kompilacia ULTIMATE... 90S [DIGIPACK]
2011 kompilacia Pop & Rock KLUB 80 BOX [6CD]
2009 kompilacia Pop Anthems
2009 kompilacia Original Hits Rock
2009 kompilacia 100 Hits 90's Pop
2007 kompilacia 100 Hits 60s [5cd]

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2022CDSEEDSBAD PART OF TOWN11.46 EUR
20222xVINYLSEEDSWEB OF SOUND [VINYL]81.74 EUR
2021VINYLSEEDSFUTURE [VINYL]39.70 EUR
2020SISEEDSVAMPIRE / BUTTERFLY.. /724.78 EUR
2019SISEEDSSATISFY YOU/900.. /724.50 EUR
2017VINYLSEEDSTHE SEEDS DELUXE 50TH ANNIVERSARY 2LP VI [VINYL]109.88 EUR
2017VINYLSEEDSBAD PART OF TOWN [VINYL]69.14 EUR
20142xCDSEEDSRAW & ALIVE35.40 EUR
2014CDSEEDSSINGLES AS & BS 1965-197024.36 EUR
20132xSISEEDSBAD PART OF TOWN -LTD- /733.04 EUR
20132xCDSEEDSWEB OF SOUND32.02 EUR
20132xCDSEEDSFUTURE32.02 EUR
2012SISEEDSPUSHIN' TOO HARD /.. /723.60 EUR
2012CDSEEDSSEEDS24.36 EUR
2011VINYLSEEDSEVIL HOODOO-10 [LTD] [VINYL]23.60 EUR
2010CDSEEDSRAW & ALIVE.. -JAP CARD-50.12 EUR
2010CDSEEDSWEB OF SOUND -JAP CARD-50.12 EUR
2010CDSEEDSFUTURE -JAP CARD-50.12 EUR
2010CDSEEDSSEEDS -JAP CARD-50.12 EUR
2010CDSEEDSBACK TO THE GARDEN45.61 EUR
0VINYLSEEDS7-PUSHIN' TOO HARD /.. [VINYL]32.82 EUR
0VINYLSEEDSPUSHIN' TOO HARD / GIRL I WANT YOU [VINYL]26.92 EUR
0VINYLSEEDSFUTURE [VINYL]113.33 EUR
02xVINYLSEEDSSEEDS [VINYL]64.86 EUR
02xVINYLSEEDSA WEB OF SOUND [VINYL]66.08 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk