Zdeněk Svěrák


piesne (34)

  texty (31)
  akordy (14)
  taby (0)
  preklady (0)


články (89)
Fotky (6)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Zdeněk Svěrák:
Zdeněk Svěrák si přál, abychom zesílili zpěv, říká J. J. Šimon z
kapely Radosta
- Pojmenuje-li se kapela Radosta a debutové album nazve Dvanáctisměna, mají znalci humo... - idnes.cz


Zdeněk Svěrák:
Zdeněk Svěrák se na Andělech dočkal velké pocty. Legenda, která zničila
život Hujerům, byla oceněna z rukou prezidenta
- Jen těžko byste dnes v českém rybníčku hledali větší žijící filmovou legendu,... - extra.cz


MIRAI:
Ceny OSA získali Marek Ztracený, Mirai nebo Yzomandias, za celoživotní
přínos byl odměněn Zdeněk Svěrák
- Již posedmnácté se veřejnost seznámila s výsledky Výročních cen OSA, které oce... - musicserver.cz


Zdeněk Svěrák:
Zdeněk Svěrák slaví 86. narozeniny. Jak legenda zavařila všem Hujerům? - Čas běží neúprosně. Oblíbený herec, scenárista a dramatik Zdeněk Svěrák je za... - extra.cz


BRETT:
Nová alba: Jean-Michel Jarre, Cheap Trick či Zdeněk Svěrák - Po čase se se svým instrumentálním dílem hlásí Jean-Michel Jarre. Jakmile to situa... - novinky.cz


Zdeněk Svěrák:
Nejlepší filmy Zdeňka Svěráka: Na nejistou sezónu si Mistr stěžovat
nemůže
- Zdeněk Svěrák slaví v těchto dnech 85. narozeniny. Za svůj život se dokáza... - extra.cz


Zdeněk Svěrák:
Zdeněk Svěrák: Slavit nebudu, musím být svěží - Dramatik, scenárista, herec, textař a spisovatel Zdeněk Svěrák začne v pondělí ... - novinky.cz


Zdeněk Svěrák:
Svěrák vydá Skoro všechno. Soubor povídek, písní a pohádek - Skoro všechno je komplet povídek, pohádek či písniček, které Zdeněk Svěrák naps... - novinky.cz


Zdeněk Svěrák:
Zdeněk Svěrák 85 - U příležitosti významného životního jubilea Zdeňka Svěráka vychází trojalbum,... - rockandpop.cz


Zdeněk Svěrák:
Velké odhalení. Svěrák byl metalistou už dávno - Známý český cimrmanolog, herec a scénárista sice na vyznavače tvrdé hudby nevypad... - spark


 

Zdeněk Svěrák

Fanúšikov: 1



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Zdeněk Svěrák:
Diskografia - Zdeněk Svěrák:
2022 album SVERAK: POVIDKY A JEDNA BASEN
2021 album JIRASEK: STARE POVESTI CESKE
2019 album SVERAK: STRAZCE NADRZE
2018 album ASKENAZY: DETSKE ETUDY
2018 album SVERAK: POSEL HYDROMETEOROLOGICKEHO U
2018 album JIRASEK: STARE POVESTI CESKE
2016 album TY NEJLEPSI PISNICKY V NOVEM KABATE
2016 album OPERKY [DIGIPACK]
2015 album POVIDKY A NOVE POVIDKY KOMPLET
2015 album HORKA NEDELE ANEB VYNECHANE POVIDKY
2014 album PO STRNISTI BOS
2014 album Po strništi bos [CZE]
2010 album PISNICKY O ZVIRATECH
2009 album Takovej Ten S Takovou Tou
2009 album Povidky / Vypravi Z.sverak (
1999 album Neni Nutno...
1981 album Zdeněk Svěrák Povídky
1977 album POHÁDKY '2012 (4CD)
1970 album VINÁRNA U PAVOUKA

ine:
2021 ine SKORO VSECHNO (MP3-CD)

kniha:
2017 kniha Půlstoletí s Cimrmanem - Legendární diva...
2008 kniha Povídky [CZE]
2007 kniha Vratné lahve
1989 kniha Nové povídky

kompilacia:
2016 kompilacia LEGENDA
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2023VINYLSVERAK ZDENEKSVERAK: TATINKU, TA SE TI POVEDLA [VINYL]36.43 EUR
20223xCDSVERAK ZDENEKSVERAK: POVIDKY A JEDNA BASEN25.84 EUR
20213xMP3SVERAK ZDENEKSKORO VSECHNO (MP3-CD)35.66 EUR
20212xCDSVERAK ZDENEKJIRASEK: STARE POVESTI CESKE14.70 EUR
20193xCDSVERAK ZDENEKSVERAK: STRAZCE NADRZE17.16 EUR
2018CDSVERAK ZDENEKSVERAK: POSEL HYDROMETEOROLOGICKEHO U10.95 EUR
20182xCDSVERAK ZDENEKASKENAZY: DETSKE ETUDY18.34 EUR
20168xCDSVERAK ZDENEKPOVIDKY A NOVE POVIDKY KOMPLET58.33 EUR
20153xCD+MP3SVERAK ZDENEKTRI BRATRI (audiokniha 2CD+1MP3)19.26 EUR
20152xCDSVERAK ZDENEKHORKA NEDELE ANEB VYNECHANE POVIDKY18.98 EUR
20143xCDSVERAK ZDENEKPO STRNISTI BOS17.16 EUR
20122xCDSVERAK ZDENEKNOVE POVIDKY14.51 EUR
20124xCDSVERAK ZDENEKPOHADKY:Tri auta, Krapnik a Frantiska, Kolo se zlatymi rafky, Radovanovy radovanky29.12 EUR
2011CDSVERAK ZDENEKSVERAK : PAN BURTIK A PAN SPEJLICKA A16.96 EUR
20092xCDSVERAK ZDENEKPOVIDKY (ZDENEK SVERAK)14.51 EUR
2003CDSVERAK ZDENEKTATINKU, TA SE TI POVEDLA!14.51 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk