Claude Debussy


piesne (0)

  texty (0)
  akordy (0)
  taby (0)
  preklady (0)


články (0)
Fotky (0)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Claude Debussy:
Claude Debussy, zakladateľ hudobného impresionizmu, sa narodil pred 160 rokmi - Hoci tento termín sám odmietal, je považovaný za zakladateľa hudobného impresionizm... - zoznam.sk


 

Claude Debussy

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Claude Debussy:
Diskografia - Claude Debussy:
2019 album MUSIQUE DE SCENE: LES CHA
2019 album CLAIR DE LUNE/L'ISLE JOYE
2018 album PEACEFUL PIANO
2018 album ETUDES MURARO
2018 album DIALOGUE DE L EAU ET DE L AIR TSYBAKOV H
2018 album SUITE BERGAMASQUE/WORKS F
2018 album SUITE BERGAMASQUE, DEUX
2018 album DEBUSSY IMPRESSIONNISTE
2018 album CLAUDE DEBUSSY
2018 album PRELUDES (BOOK II)
2017 album DEBUSSY
2016 album NOTES DU TRADUCTEUR VOL.2
2015 album ARABESQUE IN G MAJOR
2013 album PRELUDES, BOOKS 1 & 2
2013 album PIANO MUSIC VOL.2

Album:
2013 Album L'OEUVRE POUR PIANO/CICCOLINI

album:
2012 album DEBUSSY PIANO EDITION
2012 album CLAIR DE LUNE [DIGI]
2012 album LA MER/LE MARTYRE DE SAIN
2012 album ORCHESTRAL WORKS -LTD-
2010 album 16 PRELUDES
2010 album TABLEUAX SUITE BERGAMASQUE/VSM
2006 album PELLEAS UND MELISANDE
2006 album PELLEAS UND MELISANDE
2005 album PELLEAS ET MELISANDE
1999 album LA MER... /DOTOIT/
1997 album Clair De Lune

dvd:
2010 dvd PELLEAS ET MELISANDE

ine:
2017 ine DEBUSSY [VINYL]

kompilacia:
2009 kompilacia Greatest Hits

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2020VINYLDEBUSSY CLAUDELA MER -DOWNLOAD- [VINYL]41.50 EUR
2019CDDEBUSSY CLAUDEPRELUDE A.. -SHM-CD-35.68 EUR
2019CDDEBUSSY CLAUDEFANTAISIE FOR PIANO AND..52.44 EUR
2019CDDEBUSSY CLAUDENOCTURNES/LA.. -SHM-CD-37.54 EUR
2019VINYLDEBUSSY CLAUDENOCTURNES -DOWNLOAD- [VINYL]48.94 EUR
2019CDDEBUSSY CLAUDEFAVOURITE PIANO.. [LTD]30.54 EUR
2019CDDEBUSSY CLAUDENOCTURNES;.. [LTD]30.54 EUR
2018CDDEBUSSY CLAUDEPRELUDES II15.10 EUR
2018VINYLDEBUSSY CLAUDEDEBUSSY [VINYL]23.12 EUR
20173xCDDEBUSSY CLAUDEPELLEAS ET.. -SACD-42.20 EUR
2017CDDEBUSSY CLAUDENOCTURNES, PRELUDE A..27.28 EUR
20172xCDDEBUSSY CLAUDEORCHESTRAL WORKS -UHQCD-52.44 EUR
2017CDDEBUSSY CLAUDEPRELUDES 1ER.. -SACD-65.48 EUR
2017CDDEBUSSY CLAUDEFAVOURITE.. -SHM-CD-37.54 EUR
2017CDDEBUSSY CLAUDELA MER, JEUX,.. -SHM-CD-37.54 EUR
2017CDDEBUSSY CLAUDELA MER, PRELUDE.. -UHQCD-33.28 EUR
20153xCDDEBUSSY CLAUDEARABESQUE IN G MAJOR9.99 EUR
2014DVDDEBUSSY CLAUDEDEBUSSY/PIERNE/FAURE:..28.56 EUR
20142xCDDEBUSSY CLAUDEVLADIMIR HOROWITZ - THE COMPLETE SOLO EUROPEAN REC78.02 EUR
2013CDDEBUSSY CLAUDEIMAGES; PRELUDE A L'APRES20.30 EUR
2012CDDEBUSSY CLAUDEORCHESTRAL WORKS20.30 EUR
2012CDCLAUDE DEBUSSYDEBUSSY/FRANCK: SONS FOR PIANO21.90 EUR
20126xCDDEBUSSY CLAUDEDEBUSSY PIANO EDITION50.94 EUR
2012CDDEBUSSY CLAUDETEBENIKHIN AMIR38.42 EUR
20123xCDDEBUSSY CLAUDELE COMPOSITEUR ET SES INTERPR37.14 EUR
2012CDDEBUSSY CLAUDEOEVRES POUR PIANO21.94 EUR
2011CDDEBUSSY CLAUDECHILDREN'S CORNER33.74 EUR
20112xCDDEBUSSY CLAUDESOLO PIANO MUSIC VOL. 240.36 EUR
20104xCDDEBUSSY CLAUDEOEUVRES POUR PIANO16.76 EUR
20092xCDDEBUSSY CLAUDECOMPLETE WORKS FOR ORCHESTRA VOL. 240.36 EUR
2009CDDEBUSSY CLAUDEMELODIES VOL.231.72 EUR
20083xCDDEBUSSY CLAUDEPELLEAS ET MELISANDE (ROMA 1969)22.92 EUR
2008CDDEBUSSY CLAUDECHAMBER MUSIC21.80 EUR
2007CDDEBUSSY CLAUDECHANTE33.04 EUR
20072xCDDEBUSSY CLAUDEVERY BEST OF DEBUSSY17.96 EUR
2006VINYLDEBUSSY CLAUDENOCTURNES NUAGES FETES [VINYL]70.54 EUR
2004DVDDEBUSSY CLAUDESERGIU CELIBIDACHE126.98 EUR
2003VINYLDEBUSSY CLAUDEPRELUDE A L'APRES [VINYL]42.20 EUR
2000CDDEBUSSY CLAUDEPRELUDE A L'APRES-MIDI D'UN FAUNE / LA MER32.32 EUR
1997CDDEBUSSY CLAUDEIMAGES/ESTAMPES28.68 EUR
1996CDDEBUSSY CLAUDELA MER, PRELUDE, A L'APRES-MIDI...,NOCTURNES10.82 EUR
19952xCDDEBUSSY CLAUDEPRELUDIA 1/DETSKY KOUTEK23.56 EUR
19942xCDDEBUSSY CLAUDEPRELUDIA23.56 EUR
1990CDDEBUSSY CLAUDEPIANO MUSIC: ESSENTIAL..18.72 EUR
1990CDDEBUSSY CLAUDEDEBUSSY'S GREATEST HITS21.04 EUR
1990CDDEBUSSY CLAUDEDEBUSSY FOR DAYDREAMING17.32 EUR
0CDCLAUDE DEBUSSYPIANO WORKS17.52 EUR
0CDDEBUSSY CLAUDELA MER; SCRIABINE-POĂ?ME DE LÂ'EXTASE29.46 EUR
0CDCLAUDE DEBUSSYORCHESTRAL WORKS45.72 EUR
0CDCLAUDE DEBUSSYDEBUSSY: PELL?AS ET M?LISANDE60.81 EUR
0CDDEBUSSY CLAUDEIMPRESSIONS IN MUSIC17.22 EUR
0CDCLAUDE DEBUSSYDEBUSSY: NOCTURNES, PRINTEMPS, LE MARTYR52.20 EUR
0CDCLAUDE DEBUSSYDEBUSSY14.79 EUR
0DVDDEBUSSY CLAUDEPELLEAS ET MELISANDE78.02 EUR
02xCDDEBUSSY CLAUDEPELLEAS UND MELISANDE52.46 EUR
03xCDDEBUSSY CLAUDEPELLEAS ET MELISANDE29.46 EUR
0CDDEBUSSY CLAUDESLOW WALTZ24.36 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk