Eva Kostolányiová


piesne (138)

  texty (107)
  akordy (8)
  taby (0)
  preklady (0)


články (6)
Fotky (35)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Braňo Hronec:
Hronec (†81) speváčke zákernú chorobu neveril: Rakovina? Hlúposť! A
potom zomrela...
- BRATISLAVA - Len pred pár dňami opustil tento svet hudobník Braňo Hronec. Kedysi s n... - topky.sk


Ľubo Belák:
Dominika Mirgová a Ľubo Belák majú nové CD


Eva Kostolányiová:
Profil - Kostolányiová Jana – speváčka - osobnosti.sk


Karol Duchoň:
O tých, ktorí odišli skôr - sme.sk


Jana Kocianová:
20 Naj troch slovenských dám


Eva Kostolányiová:
Krátke štastie slovenskej Twiggy - eurotelevizia.sk


Eva Kostolányiová:
Eva Kostolányiová: První dáma slovenské populární hudby


 

Eva Kostolányiová

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Eva Kostolányiová:
Diskografia - Eva Kostolányiová:
2016 album OPUS 1969 - 1975
2010 album NAJKRAJSIE PIESNE
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Gold - Hity 60. Rokov
2008 album Gold - Hity 70. Rokov
1995 album Tak málo stačí

ine:
2020 ine POD SO MNOU / 140GR. [VINYL]

kompilacia:
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
20163CDKOSTOLÁNYIOVÁ EVAOPUS 1969-197518.10 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk