Janek Ledecký


piesne (71)

  texty (66)
  akordy (53)
  taby (1)
  preklady (0)


články (123)
Fotky (32)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Janek Ledecký:
Janek Ledecký predstavil netradičný videoklip k piesni Nedotýkejte se
andělů
- Spevák prezradil, že ani sa nenazdal a uvedomil si, že tvorí nový album... - expres.sk


Janek Ledecký:
TOP 7 videoklipů týdne: Janek Ledecký se klaní andělům, Trocha klidu se
inspirovali zlomeným srdcem a Machine Gun Kelly rapuje o potratu přítelkyně
- Téma zlomeného srdce se prolíná hned několika novými videoklipy. Zpívají o něm ... - IREPORT


Janek Ledecký:
TOP 7 videoklipů týdne: Janek Ledecký se klaní andělům, Trocha klidu se
inspirovala zlomeným srdcem a Machine Gun Kelly rapuje o potratu přítelkyně
- Téma zlomeného srdce se prolíná hned několika novými videoklipy. Zpívají o něm ... - IREPORT


Janek Ledecký:
Janek Ledecký zverejnil klip k piesni Nedotýkejte se andělů - Spevák Janek Ledecký natočil klip k svojmu singlu Nedotýkejte se andělů. Pieseň, k... - zoznam.sk


Vojtěch Dyk:
Ledecký i Dyk váhali, zda mají kvůli střelbě v Praze uskutečnit
vánoční koncerty
- Praha - Janek Ledecký dnes vystoupil na vánočním koncertu v pražském Divadle Hy... - ceskenoviny.cz


Janek Ledecký:
JANEK LEDECKÝ vydává nový singl Nedotýkejte se andělů - Janek Ledecký, zpěvák, skladatel a autor několika muzikálů, které se proslavily ne... - rockandpop.cz


Janek Ledecký:
V pražském Divadle Hybernia začal Janek Ledecký zkoušet novou hudební
komedii
- Praha - V pražském divadle Hybernia začal autor a režisér Janek Ledecký zkouše... - ceskenoviny.cz


Bára Basiková:
Ledecký, Mišík, Basiková a Čvančarová. Umělci na koncertech podpoří
Petra Pavla
- Druhé kolo prezidentských voleb se blíží. Za Petra Pavla se rozhodli bojovat i umě... - novinky.cz


Ivan Hlas:
NAžIVO: Janek Ledecký završil oslavy šedesátin, pozval si Ivana Hlase i
syna Jonáše
- Janek Ledecký zraje jak víno, člověk by mu těžko hádal šest křížků. Je velmi ... - musicserver.cz


Janek Ledecký:
Spevák Janek Ledecký všetkých ohromil: Vyzliekol sa do plaviek a… WAU, on
že má 60?!
- PRAHA - Nestarnúci český spevák, hudobník a autor muzikálov Janek Ledecký (60) osl... - topky.sk


 

Janek Ledecký

Fanúšikov: 2



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Janek Ledecký:
Diskografia - Janek Ledecký:
2022 album UNPLUGGED
2022 album SYMPHONIC
2020 album SLIBY SE MAJ PLNIT...LIVE
2016 album SLIBY SE MAJ PLNIT O VANOCICH - 20 LET
2015 album CD-Janek Ledecký : Na konci duhy
2014 album CD - Všichni dobří andělé - Janek Ledec...
2004 album Galileo - Kompletni Verze
2000 album Hamlet [2cd/1mc]

Album:
1995 Album NA PTAKY JSME../SLIDEPACK

dvd:
2008 dvd Svaty Valentyn (premium)

ine:
2022 ine SYMPHONIC (1LP 1CD) / 140GR. [VINYL]
2019 ine UNPLUGGED [VINYL]

kompilacia:
2018 kompilacia CESKE MUZIKALY-TO NEJLEPSI
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2015 kompilacia VELKA VANOCNI KOLEKCE
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
1983 kompilacia ČESKÉ A SLOVENSKÉ POP IDOLY '2005

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
20222xVINYLLEDECKY JANEKSYMPHONIC (1LP+1CD) [VINYL]35.98 EUR
2022CDLEDECKY JANEKSYMPHONIC18.10 EUR
2022CDLEDECKY JANEKUNPLUGGED18.10 EUR
2020CDLEDECKY JANEKSLIBY SE MAJ PLNIT...LIVE16.75 EUR
20192xVINYLLEDECKY JANEKUNPLUGGED (1LP+1CD) [VINYL]35.98 EUR
2016CDLEDECKY JANEKSLIBY SE MAJ PLNIT O VANOCICH - 20 LE18.54 EUR
2014CDLEDECKY JANEKVSICHNI DOBRI ANDELE14.14 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Proklínám - akordy a text

Proklínám - akordy

Pěkná, pěkná, pěkná - akordy a text

Na ptáky jsme krátký - akordy a text

Budu všechno co si budeš přát - akordy a text

Ryba rybě - akordy a text

A od těch časů - akordy a text

Ryba rybě - noty

Láska jenom láska - akordy a text

Právě teď - akordy a text

Všechno bude fajn - akordy a text

Jenom láska - akordy a text

Září hvězda září - akordy a text

Laj, laj - text

Sliby se maj plnit o Vánocích - akordy a text

Nikdy to nevzdám (Galileo) - akordy a text

Byť či nebyť (z muzikálu Hamlet) - akordy a text

Máme svý názory - akordy a text

Víc než tisíckrát (..na křídlech Paegasů) - akordy a text

Někdy je smích někdy pláč - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk