Drake


piesne (180)

  texty (131)
  akordy (0)
  taby (0)
  preklady (46)


články (137)
Fotky (12)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Curse:
Toto sú TOP zahraničné albumy tohto roka: Kto absolútne dominoval? - Toto sú TOP zahraničné albumy tohto roka: Kto absolútne dominoval? Travis Scott ... - Hashtag.sk


Drake:
Drake a J. Cole sa zahrali na Ronalda a Messiho. V novom klipe napodobňujú aj
slávne meme zo Spider-Mana
- Champagne Papi oznámil aj dátum, kedy vydá svoj ďalší album.... - Refresher.sk


Colbie Caillat:
Nové desky 40/2023 - od Drakea přes Jelen po Škwor - Další novinkami nabitý týden opanují domácí Škwor a Jelen v doprovodu hvězdného... - musicserver.cz


DOGS:
Cítím se jako Čechoslovák, rapuje slavný Drake v novém singlu - Drake potěšil fanoušky a vydal své očekávané album For All The Dogs. Jedna konkré... - evropa2.cz


Bad Bunny:
Cítim sa ako Čechoslovák, rapuje v novinke Drake. Vydal očakávaný album
For All The Dogs s 23 trackmi
- Na albume nájdeš spolupráce s menami ako Bad Bunny, 21 Savage, Chief Keef či SZA. ... - Refresher.sk


Drake:
Dcery exprezidenta Obamy si na koncert vzaly pěkně odvážné topy! Vsadily na
holé hrudníky i bříška
- Bývalé první dcery Malia a Sasha Obama se před pár dny účastnily koncertu rappera ... - super.cz


Drake:
VIDEO: Drakeovi na pódiu opäť pristála obrovská podprsenka, fanúšička ju
ukradla svojej matke. Raper ju použil ako šatku
- Podprsenkové šialenstvo pokračuje. Tentoraz sa lámali veľkostné rekordy.... - Refresher.sk


Drake:
Drake vydává své nové album! Co všechno o něm víme? - The post Drake vydává své nové album! Co všechno o něm víme? appeared first on ... - evropa2.cz


Drake:
Slávny spevák obeťou nevšedného žartu: Vystrelil si z neho vlastný
otec... Aréna vybuchla od smiechu!
- LOS ANGELES - Jeho otec má poriadny zmysel pre humor. V poslednom období sa stalo na ko... - topky.sk


Drake:
Fanúšička hodila po spevákovi podprsenku: Je z nej HVIEZDA a... Zmenilo jej
to život!
- NEW YORK - Zo dňa na deň sa z nej stala celebrita. O fanúšičke Veronice Correia (21)... - topky.sk


 

Drake

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Drake:
Diskografia - Drake:
2023 album HONESTLY, NEVERMIND
2022 album CLUB PARADISE
2019 album HONESTY AND PERSISTENCE
2018 album SCORPION
2017 album MORE LIFE

Album:
2016 Album VIEWS [VINYL]
2016 Album IF YOU'RE READING THIS.. [VINYL]

album:
2016 album NOTHING WAS.. -DELUXE-
2016 album FOREVER
2016 album VIEWS
2016 album U KNOW IT'S REAL
2015 album IF YOU'RE READING THIS
2014 album DRAKE X-POSED
2013 album LEGEND
2013 album NOTHING WAS THE SAME (DELUXE)
2013 album Nothing Was The Same
2011 album TAKE CARE
2010 album THANK ME LATER
2009 album SO FAR GONE

ine:
2018 ine SCORPION [VINYL]
2011 ine TAKE CARE [VINYL]

kompilacia:
2014 kompilacia HIP HOP ANTHEMS - LATEST
2009 kompilacia Lifestyle2 - Acoustic V.1

singel:
2010 singel FIND YOUR LOVE -2TR- [BLURAY]

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2023CDDRAKEHONESTLY, NEVERMIND25.39 EUR
2022CDDRAKECLUB PARADISE20.90 EUR
2021CDDRAKETHANK ME LATER15.64 EUR
2019CDDRAKEHONESTY AND PERSISTENCE20.75 EUR
2018CDDRAKESCORPION27.67 EUR
2018VINYLDRAKESCORPION [VINYL]81.16 EUR
2018CDDRAKEFADED20.75 EUR
2018CDDRAKESCORPION58.04 EUR
2017CDDRAKESCRIPTURES20.75 EUR
20162xVINYLDRAKEIF YOU'RE READING THIS.. [VINYL]60.06 EUR
2016CDDRAKEVIEWS21.15 EUR
20162xVINYLDRAKEVIEWS [VINYL]68.42 EUR
2016DVDDRAKEEVOLUTION19.94 EUR
2016CDDRAKEU KNOW IT'S REAL24.20 EUR
2016CDDRAKEFOREVER20.92 EUR
2015CDDRAKEIF YOU'RE READING THIS..16.52 EUR
2015CDDRAKEDJ SMOKE PRESENTS DRAKE..26.28 EUR
2014CDDRAKEDRAKE X-POSED9.99 EUR
2013CDDRAKELEGEND20.30 EUR
2013CDDRAKENOTHING WAS THE SAME9.99 EUR
2013CDDRAKENOTHING WAS THE SAME (DLX)44.63 EUR
2012CDDRAKETAKE CARE (CLN)35.42 EUR
2012CDDRAKETHANK ME LATER37.88 EUR
2011CDDRAKETAKE CARE16.52 EUR
2011VINYLDRAKETAKE CARE [VINYL]68.78 EUR
2009CDDRAKESO FAR GONE15.06 EUR
0CDDRAKEBE BACK SOON37.88 EUR
0CDDRAKETALIZMAN14.82 EUR
0CDDRAKELEGENDA21.80 EUR
0CDDRAKENOTHING WAS [EDITED VERSION]23.08 EUR
0CDDRAKESCORPION43.06 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk