Kali


piesne (144)

  texty (137)
  akordy (19)
  taby (0)
  preklady (0)


články (106)
Fotky (16)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Sergei Barracuda:
Spomienka na rok 2016: Aké slovenské rapové albumy sme počúvali 8 rokov
späť?
- Spomienka na rok 2016: Aké slovenské rapové albumy sme počúvali 8 rokov späť? Alb... - Hashtag.sk


Kali:
Starý Kali je oficiálne späť: Osťo ho v novom rozhovore úpimne vyspovedal - ... - Hashtag.sk


Kali:
Kali o pár dní vydá svoj ďalší album: Najnovší track z neho fakt stojí
za pozornosť!
- ... - Hashtag.sk


Kali:
Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis - Hudební vydavatelství a samotní hudebníci se po Novém roce rozjíždějí pozvolna, ... - musicserver.cz


Kali:
Kali a Peter Pann dávajú do hudby stále svoje srdce: Potvrdili to aj v
nedávnom klipe
- #Dvojica Kali a Peter Pann je spojenie talentov, ktoré je súčasťou našej domácej ra... - bleskovky.sk


AFTERLIFE:
Vybrali sme TOP 10 rapových albumov za rok 2023 (Slovensko) - Zdieľaj Lifestyle Kvízy... - Hashtag.sk


Kali:
Ronie sa dočkala vytúženej spolupráce s Kalim. Pozrite si videoklip k
tanečnej novinke Déj? vu
- Slovenská speváčka Ronie už o pár dní vydá svoj nový album Roniemoon, z ktorého ... - zoznam.sk


Dávid Bílek:
Slovenský latino hit na konci leta: Dávid Bílek a Kali sa spojili v
chytľavom singli Nanané!
- Gitarový virtuóz a spevák Dávid Bílek je späť s novinkou Nanané, v ktorej hosťuj... - zoznam.sk


Kali:
„Nezáleží na tom, kedy začneš. Nájdi sa.“ Odkazuje Kali vo svojom
novom videoklipe v spolupráci so Street Water
- Okrem skladby predstavil Kali aj nový klip. ... - Refresher.sk


Kali:
Hudobná novinka od Kaliho ťa okamžite vtiahne do teplých letných dní! - Spolupracoval na nej so speváčkou Lenkou Piešovou... - expres.sk


 

Kali

Fanúšikov: 1



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Kali:
Diskografia - Kali:
2021 album ZIVOT NENI ZLY
2019 album ALE NE
2019 album RIOT
2017 album DEZERT
2015 album ZLY PRIKLAD
2015 album NIKTO
2013 album FRESH
2013 album UZIVAM SI TO
2012 album KTO TO POVEDAL?
2012 album KONEC JE NOVY ZACIATOK
2010 album POD MASKOU JE PRAVDA
0 album Dovi Dopo

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2023CDKALIRETROSTAR19.18 EUR
2022CDKALITOXIC CHOCOLATE24.30 EUR
2021CDKALIZIVOT NENI ZLY11.98 EUR
2020CDKALILEPSI12.84 EUR
2019CDKALIRIOT19.50 EUR
2019CDKALIALE NE12.84 EUR
2018CDKALIDOVI DOPO12.84 EUR
2017CDKALIDEZERT12.84 EUR
2012CDKALIKTO TO POVEDAL12.84 EUR
2009CDKALISURVIVAL27.12 EUR
0CDKALIDROGA KOGUTA18.18 EUR
0CDKALIGANJA MAFIA - KALI 20 LAT NA SCENIE39.68 EUR
0CDKALITOXIC CHOCOLATE: KING SIZED ED64.08 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Je mi... - text

Ale ne - akordy a text

Dosnívané - akordy

Iný život - akordy a text

Kali ft. Sima - Aj ty PROD.Peter Pann - text

Púšťam ťa - akordy

Nejsom ten pravý - akordy a text

Bol raz jeden král - akordy

Stratený čas - text

Pamatáš - akordy

Iný nebudem - text

Užívam si to - text

Nejsi jedina - text

Užívam si to - akordy a text

Aj ty - akordy a text

Iba jeden, iba raz - text

Predsudky - text

Udri - text

Som hrdý - text

Stále som to ja - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk