August Burns Red


piesne (14)

  texty (12)
  akordy (0)
  taby (0)
  preklady (2)


články (11)
Fotky (2)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

August Burns Red:
AUGUST BURNS RED nahráli nejosobnější album, s prvním singlem jim pomohl
Jesse Leach
- O AUGUST BURNS RED jsme na webu Sparku psali naposledy v květnu, v souvislosti se zruše... - spark


August Burns Red:
AUGUST BURNS RED ruší evropské turné kvůli rostoucím nákladům na dopravu - V uplynulých dvou letech jsme byli svědky nespočtu zrušených turné kvůli šířen... - spark


August Burns Red:
AUGUST BURNS RED předělali megahit od SYSTEM OF A DOWN - Metalcoroví AUGUST BURNS RED předělávají cizí písničky často. Na podzim přetvo... - spark


ABOUT:
Nové desky 13/2020 - od Steva Aokiho přes All Time Low po Kurta Ellinga - Vydáno: 07.04.2020 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | fot... - musicserver.cz


August Burns Red:
Metalcore v podaní August Burns Red sa rozrástol o skladbu Defender - Metalcore v podaní August Burns Red sa rozrástol o skladbu Defender Inovatívne metalc... - rocker.sk


August Burns Red:
Piatkový blok noviniek: machine head, lamb of god, jinjer, gloom, renaissense a
ďalší
- LAMB OF GOD prezradili detaily o novom albume. MACHINE HEAD ponúkajú náhľad na tvorbu... - valhalla.sk


August Burns Red:
August Burns Red - King Of Sorrow (video) - marastmusic.com


August Burns Red:
HEAVEN SHALL BURN, AUGUST BURNS RED, WHITECHAPEL, IN HEARTS WAKE - 14. 3. 2018 -
Klub Roxy, Praha
- metalopolis.net


August Burns Red:
Týždeň v hard & heavy: Deti hrajú Dillinger, A7X floydov a Gojira Sepulturu - zoznam.sk


Anal Cunt:
Týždeň v hard & heavy: Marilyn Manson vie, kde bývate a nájde si vás - zoznam.sk


 

August Burns Red

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - August Burns Red:
Diskografia - August Burns Red:
2017 album PHANTOM ANTHEM [VINYL] [VINYL]
2017 album PHANTOM ANTHEM -LTD- [VINYL] [VINYL]
2017 album PHANTOM ANTHEM
2014 album MESSENGERS
2013 album RESCUE & RESTORE
2012 album CONSTELLATIONS
2011 album LEVELER
2010 album THRILL SEEKERS
2009 album CONSTELLATIONS

ine:
2021 ine GUARDIANS SESSIONS -10- [VINYL]
2020 ine GUARDIANS -COLOURED/LTD- [VINYL]
2017 ine PHANTOM ANTHEM [VINYL]
2014 ine ARROW

tricko:
2012 tricko BURNER -S- GIRLIE/TANK..
2012 tricko BURNER -L- GIRLIE/TANK..
2012 tricko BURNER -M- GIRLIE/TANK..
2012 tricko SHARK -S- BLACK
2012 tricko WOLF IN SHEEP -M- BLUE
2012 tricko WOLF IN SHEEP -L- BLUE

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
20232xVINYLAUGUST BURNS REDDEATH BELOW LTD. [VINYL]54.45 EUR
2023CDAUGUST BURNS REDDEATH BELOW24.85 EUR
20222xVINYLAUGUST BURNS REDGUARDIANS [VINYL]62.06 EUR
2022SIAUGUST BURNS REDBONES /733.28 EUR
20222xVINYLAUGUST BURNS REDLOOKS FRAGILE AFTER ALL [VINYL]46.50 EUR
2021VINYLAUGUST BURNS REDGUARDIANS SESSIONS [VINYL]41.77 EUR
2021SIAUGUST BURNS REDGOD REST YE MERRY.. /730.46 EUR
2020CDAUGUST BURNS REDGUARDIANS21.15 EUR
20202xVINYLAUGUST BURNS REDGUARDIANS [VINYL]31.03 EUR
2019VINYLAUGUST BURNS REDPHANTOM SESSIONS -EP- [VINYL]39.34 EUR
2018VINYLAUGUST BURNS REDWINTER WILDERNESS-10/EP- [VINYL]33.74 EUR
20172xVINYLAUGUST BURNS REDPHANTOM ANTHEM [VINYL]55.66 EUR
2017CDAUGUST BURNS REDPHANTOM ANTHEM12.70 EUR
20172xVINYLAUGUST BURNS REDAUGUST BURNS RED - 1 [VINYL]39.51 EUR
20172xVINYLAUGUST BURNS REDPHANTOM ANTHEM [VINYL]54.26 EUR
20153xCDAUGUST BURNS REDTRIPLE PLAY38.94 EUR
2015CDAUGUST BURNS REDFOUND IN FAR AWAY PLACES (DIG)31.41 EUR
2013CDAUGUST BURNS REDRESCUE & RESTORE26.90 EUR
2013CMAUGUST BURNS REDLOST MESSENGERS:THE..20.02 EUR
2011CDAUGUST BURNS REDLEVELER26.90 EUR
2011CDAUGUST BURNS REDLEVELER + 646.84 EUR
2010CDAUGUST BURNS REDMESSENGERS26.90 EUR
2009CDAUGUST BURNS REDCONSTELLATIONS25.72 EUR
2009CDAUGUST BURNS REDCONSTELLATIONS29.90 EUR
2009CDAUGUST BURNS REDCONSTELLATIONS32.95 EUR
0CDAUGUST BURNS REDTHE DEATH BELOW42.25 EUR
0VINYLAUGUST BURNS REDRESCUE & RESTORE LP ORANGE [VINYL]71.10 EUR
0VINYLAUGUST BURNS REDFOUND IN FAR AWAY PLACES [VINYL]54.98 EUR
007AUGUST BURNS REDPHANTOM ANTHEM150.65 EUR
0CDAUGUST BURNS REDRESCUE & RESTORE (FOREIGN & FAMILIAR EDI33.90 EUR
0CDAUGUST BURNS REDFOUND IN FAR AWAY PLACES16.68 EUR
0VINYLAUGUST BURNS REDFOUND IN FAR AWAY PLACES [VINYL]80.52 EUR
0CDAUGUST BURNS REDRESCUE & RESTORE28.64 EUR
0CDAUGUST BURNS REDLEVELER (SURVIVAL BOX) (BOX)48.33 EUR
0CDAUGUST BURNS REDLEVELER (BONUS TRACKS) (DLX)28.64 EUR
0CDAUGUST BURNS REDLEVELER28.04 EUR
0CDAUGUST BURNS REDHOME (W/DVD)28.04 EUR
0CDAUGUST BURNS REDTHRILL SEEKER (ENH)25.57 EUR
0CDAUGUST BURNS REDMESSENGERS27.41 EUR
0CDAUGUST BURNS REDPRESENTS : SLEDDIN HILL A HOLIDAY ALBUM28.04 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk