Iveta Bartošová


piesne (182)

  texty (177)
  akordy (21)
  taby (0)
  preklady (0)


články (1363)
Fotky (255)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Iveta Bartošová:
Artur Štaidl vzpomínal na mámu: Čas od času si v autě pustím její
písničky
- Artur Štaidl (27) o své mamince Ivetě Bartošové mluví veřejně málokdy. Deset let... - idnes.cz


Iveta Bartošová:
Krajčo považoval pád Ivety Bartošové za divadlo. Bylo to absurdní, říká
představitel Macury. Na setkání s Arturem odvahu nenašel
- Na slavnostní premiéře třetí řady seriálu Iveta samozřejmě nechyběl ani předst... - extra.cz


Iveta Bartošová:
RECENZE: My tu Bartošovou skutečně zabijeme - V pátek vstoupí na Voyo první díl 3. série miniseriálu Iveta. Zachytí konec živo... - novinky.cz


Iveta Bartošová:
GLOSA: Iveta Bartošová neustála celonárodní potupu. Na své smrti nese vinu
hlavně ona sama
- Důstojná vzpomínka na Ivetu Bartošovou. Přesně to měl v plánu režisér a scenár... - extra.cz


Iveta Bartošová:
RECENZE: Potřetí a naposled je tu Iveta, nejplačtivější ze všech řad - Nikdo neví, kdo jsem; už nechci, aby se mi smáli. Takovou zpovědí Ivety Bartošové ... - idnes.cz


Iveta Bartošová:
Miroslav Imrich - Osobitý zpěvák rozjel v hudebním nebi svůj Elektrickej
bál
- Život je plný paradoxů. Jedním z nich je i smutná skutečnost, že téměř přesně... - IREPORT


Iveta Bartošová:
Emotivní úvod závěrečné série Iveta: Diváci chválí výkon Filipa
Rajmonta, zpěvaččin smutný příběh oplakali
- Platforma Voyo dnes nabídla svým uživatelům první díl závěrečné třetí série ... - extra.cz


Iveta Bartošová:
Artur byl z podoby Brzobohatého s Ladislavem Štaidlem paf. Hudebník promluvil
o požehnání od syna Bartošové i vztahu s jeho otcem
- Ondřej Gregor Brzobohatý (41) ztvárnil v sérii Iveta postavu hudebního skladatele La... - extra.cz


Iveta Bartošová:
Smutná správa: Český hudobník ukončil svoje trápenie pod vlakom! - Smutná správa, ktorá sa už oficiálne potvrdila, zasiahla českú hudobnú scénu. Na... - slovakwoman.sk


Iveta Bartošová:
Dojatý Artur Štaidl na premiéře Ivety: Syn Bartošové neskrýval nadšení,
jeho partnerka neudržela slzy
- Na očekávanou premiéru třetí řady série Iveta dorazila řada slavných jmen. Nejv... - extra.cz


 

Iveta Bartošová

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Iveta Bartošová:
Diskografia - Iveta Bartošová:
2021 album KNOFLIKY LASKY / NEJVETSI HITY 1984-20
2016 album KRASNA NEZNAMA
2015 album NEKONECNA/BEST OF
2014 album O VANOCICH
2014 album NAPOSLEDY
2011 album HOGO FOGO
2011 album DRÁHY HVĚZD /Papierová edícia/
2009 album Pohadky Arturovi
2008 album Jsem Zpatky 8tr.
2008 album 22
2008 album Gold
1993 album NOC JE KRÁLOVSTVÍ

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY

ine:
2010 ine KDYZ TICHO ZPIVA
2009 ine HEJ PANE DJ /BLESK/
2009 ine BILY KAMEN /BLESK/
2009 ine HYBERNIA /BLESK/
2008 ine BARTOSOVA, IVETA /BLESK/

kompilacia:
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia GO DEEJAY DANCE SELECTION 2012
2011 kompilacia RETROPARTY 2011
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia To Nejlepsi Z Padesati Let
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2023CDBARTOSOVA IVETAVE JMENU LASKY (25TH ANNIVERSARY)16.98 EUR
2021CDBARTOSOVA IVETAKNOFLIKY LASKY / NEJVETSI HITY 1984-2016.89 EUR
2016CDBARTOSOVA IVETAKRASNA NEZNAMA10.22 EUR
2014CDBARTOSOVA IVETAO Vanocích10.24 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk