Ed Sheeran


piesne (104)

  texty (55)
  akordy (18)
  taby (0)
  preklady (29)


články (229)
Fotky (5)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Ed Sheeran:
Ed Sheeran vystoupí dvakrát, první koncert už je vyprodaný a známe
všechny předskokany
- Unikátní zážitek sl... - blesk.cz


Ed Sheeran:
TOP 10 písní Eda Sheerana. Písničkáře, kterého by nikdo nepasoval na
světovou hvězdu
- Jestliže jste před rokem 2011 procházeli Londýnem a viděli jste na ulici hrát a zp... - IREPORT


Ed Sheeran:
Koncerty Eda Sheerana slibují pestrý doprovodný program s Benem Cristovao,
Pokáčem nebo Thomem Artwayem
- Unikátní zážitek slibují dvě letošní shows britské mega hvězdy Eda Sheerana 27.... - musicserver.cz


Ed Sheeran:
Červencové koncerty Eda Sheerana slibují pestrý doprovodný program - Unikátní zážitek slibují dvě letošní shows britské mega hvězdy Eda Sheerana 27.... - rockandpop.cz


Ed Sheeran:
Červencové koncerty Eda Sheerana slibují pestrý program s Benem Cristovao,
Pokáčem nebo Thomem Artwayem
- Unikátní zážitek slibují dvě letošní shows britské mega hvězdy Eda Sheerana 27.... - evropa2.cz


Ac/dc:
Veľký kalendár koncertov 2024: Priprav sa na tieto veľké mená, ktoré
uvidíš na Slovensku?
- #Tento rok sa môžeš tešiť na širokú škálu koncertných turné naprieč Európou.... - Hashtag.sk


Miley Cyrus:
Zahraniční nominační tipy Žebříku (I.): Mezi zpěváky na vítězství
aspirují Dave Gahan i Dave Grohl, mezi zpěvačkami Miley Cyrus či Taylor
Swift
- Nominace v domácích kategoriích Žebříku jsme si již představili, a tak nezbývá ... - IREPORT


Ed Sheeran:
Drsnaa kritika Roda Stewarta - ... - bleskovky.sk


Ben Cristovao:
Nejhranější klipy na Óčku v roce 2023 dodali Mikolas Josef, Mirai a Ben
Cristovao
- Stovce nejhranějších videoklipů, které na Óčku opět odpočítaly půlnoc v tradi... - idnes.cz


Coldplay:
Hněv, punk, ale i pop a Shalom. Rok 2024 nabídne nová alba všech žánrů - Nových desek od svých oblíbenců se v roce 2024 dočkají fandové Coldplay, Green Day... - idnes.cz


 

Ed Sheeran

Fanúšikov: 2



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Ed Sheeran:
Diskografia - Ed Sheeran:
2024 album X (LIMITED EDITION)
2023 album AUTUMN VARIATIONS
2023 album SUBTRACT (-)
2023 album SUBTRACT (-)
2021 album = [EQUALS]
2020 album ÷ & NO.6 COLLABORATIONS PROJECT
2019 album DIVIDE / X /2CD BOXSET
2019 album NO.5 COLLABORATIONS EP
2019 album NO. 6 COLLABORATIONS PROJECT [VINYL] [VINYL]
2019 album NO. 6 COLLABORATIONS PROJECT
2018 album HISTORY OF
2017 album THE STORY SO FAR- UNAUTHORIZED
2017 album PERFECT (2-TRACK)
2017 album DIVIDE [VINYL]
2017 album THE STORY SO FAR [DIGIPACK]
2017 album DIVIDE /Deluxe/
2017 album DIVIDE [VINYL] [VINYL]
2016 album THINKIN OUT LOUD - AUSTRALIAN EXCLUSIVE EP
2016 album RSD - YOU NEED ME [VINYL] [VINYL]
2016 album RSD - SONGS I WROTE WITH AMY [VINYL] [VINYL]
2016 album RSD - NO.5 COLLABORATIONS PROJECT [VINYL] [V...
2016 album RSD - LOOSE CHANGE [VINYL] [VINYL]
2016 album RSD - LIVE AT THE BEDFORD [VINYL] [VINYL]
2016 album X /

Album:
2015 Album X-WEMBLEY EDITION

album:
2015 album X WEMBLEY EDITION (CD DVD)
2015 album BRAVO HITS 90
2015 album 5 -EP- [BLURAY]
2015 album X
2014 album 7-THINKING OUT LOUD [VINYL]
2014 album X [2LP] [VINYL]
2014 album X - [DELUXE]
2014 album X
2014 album LOOSE CHANGE -MCD-
2013 album LIVE AT THE BEDFORD -MCD-
2012 album 7-DRUNK [VINYL]
2011 album PLUS + 4 -DELUXE-

Album:
1995 Album + (PLUS) '2012 [VINYL]

dvd:
2015 dvd JUMPERS FOR.. -LIVE- [BluRay Disk] [BLURAY]
2015 dvd THE STORY, HIS LIFE, THE

ine:
2024 ine X (LIMITED EDITION) [VINYL]
2023 ine MULTIPLY (X) [VINYL]
2023 ine AUTUMN VARIATIONS [VINYL]
2023 ine SUBTRACT (-) [VINYL]
2023 ine SUBTRACT (-) [VINYL]
2021 ine = (INDIES) [VINYL]
2021 ine = [EQUALS] [VINYL]
2021 ine RSD - THE A-TEAM [VINYL]
2018 ine IMITED) (180G) [VINYL]
2018 ine X LP (GREEN VINYL) [VINYL]
2018 ine X (LIMITED) [VINYL]
2018 ine MULTIPLY (X) -COLOURED- [VINYL]
2018 ine PLUS -COLOURED/LTD- [VINYL]
2018 ine GUITAR LINE ILLUSTRATION [velkost XXL]
2018 ine GUITAR LINE ILLUSTRATION [velkost XL]
2018 ine GUITAR LINE ILLUSTRATION [velkost S]
2018 ine GUITAR LINE ILLUSTRATION [velkost M]
2018 ine GUITAR LINE ILLUSTRATION [velkost L]
2017 ine LOGO
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost XXL]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost XL]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost S]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost M]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost L]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost XXL]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost XL]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost S]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost M]
2017 ine DIVIDE LOGO [velkost L]

kompilacia:
2017 kompilacia HITZONE 81
2017 kompilacia NOW 96
2015 kompilacia NOW 92
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia BRAVO HITS 89
2015 kompilacia HITZONE 73
2015 kompilacia KUSCHELROCK 28
2013 kompilacia BRAVO THE HITS 2012
2013 kompilacia 2013 GRAMMY NOMINEES/LTD
2012 kompilacia NOW 83
2012 kompilacia HITZONE 61
2012 kompilacia NOW 81
2011 kompilacia BRAVO HITS 76
2011 kompilacia HITZONE 60
2011 kompilacia NOW 80

singel:
2021 singel BAD HABITS
2017 singel CASTLE ON THE HILL
2015 singel PHOTOGRAPH (2-TRACK)
2014 singel SING (2-TRACK)
2014 singel DON'T
2012 singel LEGO HOUSE (2TRACK)
2012 singel DRUNK
2011 singel LEGO HOUSE -5TR-
2011 singel YOU NEED ME I DON'T..

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
20242xVINYLSHEERAN EDX (LIMITED EDITION) [VINYL]57.78 EUR
2024CDSHEERAN EDX (LIMITED EDITION)24.20 EUR
20232xVINYLSHEERAN EDX [VINYL]65.62 EUR
2023VINYLSHEERAN EDAUTUMN VARIATIONS WHITE LP [VINYL]38.58 EUR
2023CDSHEERAN ED- (SUBTRACT) DELUXE LTD.25.72 EUR
2023VINYLSHEERAN ED- (SUBTRACT) WHITE VINYL (INDIES) [VINYL]42.72 EUR
2023VINYLSHEERAN ED- (SUBTRACT) YELLOW VINYL [VINYL]38.58 EUR
2023CDSHEERAN ED- (SUBTRACT)21.82 EUR
2021VINYLSHEERAN EDPLUS -COLOURED/LTD- [VINYL]51.84 EUR
20212xCMSHEERAN EDBAD HABITS5.79 EUR
2021VINYLSHEERAN ED= (INDIES) [VINYL]30.96 EUR
2021VINYLSHEERAN EDTEAM -PD[LTD]ANNIVERS- [VINYL]28.56 EUR
2021CDSHEERAN ED= [EQUALS] (=) -BONUS TR-38.00 EUR
2021CDSHEERAN ED= [EQUALS]15.80 EUR
2021CDSHEERAN EDPLUS13.00 EUR
2020CDSHEERAN EDX [DELUXE]11.82 EUR
20202xCDSHEERAN EDNO.6 COLLABORATIONS..29.74 EUR
20192xCDSHEERAN EDDIVIDE/X21.70 EUR
2019CDSHEERAN EDDIVIDE [DELUXE]14.16 EUR
2019CDSHEERAN EDX19.24 EUR
2019CDSHEERAN EDNO.6 COLLABORATIONS..42.66 EUR
2019CDSHEERAN EDYOU NEED ME -EP-15.24 EUR
2019CDSHEERAN EDSONGS I WROTE WITH.. -EP-15.24 EUR
2019CDSHEERAN EDLOOSE CHANGE -EP-15.24 EUR
2019CDSHEERAN EDLIVE AT THE BEDFORD -EP-15.24 EUR
2019CDSHEERAN EDNO.5 COLLABORATIONS -EP-18.90 EUR
2018CDSHEERAN EDHISTORY OF27.02 EUR
2017CDED SHEERANX-POSED10.18 EUR
2017VINYLSHEERAN EDYOU NEED ME [VINYL]56.92 EUR
2017VINYLSHEERAN EDLIVE AT THE BEDFORD [VINYL]37.60 EUR
2017CDSHEERAN EDDIVIDE9.99 EUR
20172xVINYLSHEERAN EDDIVIDE [180G] [VINYL]54.28 EUR
2016VINYLSHEERAN EDNO.5 COLLABORATIONS [VINYL]40.82 EUR
20162xCDSHEERAN EDX / + [MULTIPLY/PLUS]22.42 EUR
2015CDSHEERAN EDX17.90 EUR
20152xCD+DVDSHEERAN EDX WEMBLEY EDITION (CD+DVD)20.72 EUR
2015BRDSHEERAN EDJUMPERS FOR GOALPOSTS LIVE AT WEMBLEY STADIUM [BLURAY]23.10 EUR
20155xCDSHEERAN ED5 -EP-33.04 EUR
20152xCDSHEERAN EDX (WEMBLEY EDITION)28.18 EUR
2015VINYLSHEERAN EDPLUS -COLOURED- [VINYL]51.46 EUR
2014SISHEERAN EDTHINKING OUT LOUD /721.70 EUR
2014CDSHEERAN EDTHINKING OUT LOUD14.18 EUR
20142xVINYLSHEERAN EDX [2LP]46.44 EUR
2012CMSHEERAN EDLEGO HOUSE (2TRACK) (CD SINGLE)3.48 EUR
2011VINYLSHEERAN ED+ [VINYL]30.96 EUR
2010CDSHEERAN ED+18.10 EUR
05xCDSHEERAN ED544.80 EUR
0CDSHEERAN EDX : WITH 5 BONUS TRACKS52.46 EUR
0CDSHEERAN ED= L'ÉDITION FRANçAISE40.89 EUR
0CDSHEERAN EDX / WEMBLEY EDITION (CD+DVD)42.51 EUR
0CDSHEERAN ED-58.98 EUR
0CDED SHEERAN- (CD + POSTER PER APERTURA SERALE)40.52 EUR
0VINYLED SHEERAN- (SUBTRACT) LP [VINYL]55.75 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Perfect - akordy a text

I See Fire + Tab - akordy

Shape Of You - akordy

Photograph - akordy

Thinking Out Loud - akordy a text

Perfect - text

Perect - akordy a text

Beautiful People (feat. Khalid) - text

The A Team - akordy a text

Perfect - akordy a text

Photograph - preklad

Happier - text

Give Me Love - akordy a text

Shape Of You - text

I See Fire - text

Castle On The Hill - text

Take Me Back To London (feat. Stormzy) - text

Wake Me Up - text

Thinking Out Loud - preklad

Shape Of You - preklad

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk