Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák Pavel Callta představil nový singl: Odjel ho nahrát až do New Yorku

Pavel Callta natočil píseň v New Yorku.
Zdroj: Se souhlasem P. Calta
+ Další 3 fotografie
Song

Zpěvák Pavel Callta (34) odletěl do New Yorku, kde natočil píseň Skvělej den. „Je to moje srdcové město,“ přiznal. V rozhovoru pro eXtra.cz popsal, proč do města, které nikdy nespí, odletěl sám. A také proč musel shánět nový tým. 

Na New York má zpěvák Pavel Callta samé krásné vzpomínky. I to byl důvod, proč si zrovna toto místo vybral na natočení nové písně s názvem Skvělej den. „V New Yorku jsem před několika lety studoval a je to takový moje srdcový město. Původní námět měl být v bytě, ale jedno ráno jsem se probudil a najednou si říkám: ‚Tomu námětu pořád něco chybí‘ a najednou mi naskočil New York. A tak jsem začal psát námět,“ prozradil v rozhovoru pro eXtra.cz

Do New Yorku musel letět sám. Původně s ním měl letět jeho tým, kvůli očkování na covid však členové týmu nebyli vpuštěni do letadla. „Nakonec jsem musel z New Yorku shánět nový tým, který může přiletět a natočit to se mnou. Naštěstí to dopadlo dobře a nakonec jsme natáčeli i záběry Manhattanu z helikoptéry, což nebylo v plánu, a o to víc mě to bavilo,“ nechal se slyšet Callta.

Pozitivní píseň

Píseň je dle jeho slov mnohem pozitivnější než ty, které v poslední době vydal. Tenhle song mám extra rád, protože jsem strávil nad textem asi nejvíc času ze všech mých songů, a myslím, že člověka nabije dobrou energií,“ přiznal.

Fotografie z nejlidnatějšího města Ameriky sdílel Callta i na svém Instagramu. Z proslulého Brooklynského mostu pak sdílel krátké backstage video z natáčení.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy