Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šílenství okolo Leoše Mareše během koncertu v Praze. Fanynky na setkání s ikonou stály obří fronty

Šílenství okolo Leoše Mareše během koncertu v Praze. Fanynky na setkání s ikonou stály obří fronty
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 25 fotografií
koncert

Kolem Leoše Mareše propuklo hotové šílenství. Stalo se tak před jeho velkým koncertem v Praze, kam dorazili fanoušci s neskutečným předstihem. Ti nejvěrnější si zakoupili takzvaný meet&greet, kde se s nimi zpěvák vyfotil, poklábosil a zavtipkoval. Jak zachytili reportéři eXtra.cz, některé fanynky jsou z něj natolik mimo, že dorazily již potřetí. 

Leoš Mareš ví, jak na své fanoušky. Na svůj velký koncert v Kongresovém centru Praha dorazil velmi brzy a pro ty nejvěrnější uspořádal meet&greet. Přišel o hodinu a půl dříve a s fanoušky se začal fotit a klábosil s nimi. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy jsou ze zpěváka zcela u vytržení.


Leoš se choval jako opravdová hvězda. Nechybělo podání ruky, focení u zdi, s fanoušky vesele vtipkoval a prohodil s nimi pár slov. O jeho show byl nesmírný zájem a stály se na něj velké fronty. Pompézním koncertem v Praze zakončuje Mareš své úspěšné halové tour.

Vyprodaný koncert a věrná fanynka

Nechyběli ani ti nejvěrnější fanoušci, respektive fanynky. "Pozor! Tady paní je už potřetí. Buď je to masochistka nebo nevím, co vám mám říct. Opravdu potřetí, jo?" podivoval se Mareš nad velkým zájmem, který o něj někteří mají. Zpěvák dorazil ve velmi dobrém rozmaru a úsměvy rozdával na všechny strany.


Mareš svůj koncert zcela vyprodal, čemuž nemohl ani sám uvěřit. "Je to tady. Už dnes. Tohle bude za chvíli úplně plný. To snad ani není možný. Nikdy jsem tady nevystupoval. Miluji to. Zatím je tady klid před hudební bouří," ozval se svým fanouškům z kongresového centra během zvukové zkoušky na sociálních sítích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy