Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Tvrdá facka pro Moniku Bagárovou. Zrušila svůj největší koncert a přišla o životní příležitost

Monika poskytla redakci eXtra.cz rozhovor a prozradila velké plány a novinky ve svém životě.
Zdroj: foto Jiří Schott
+ Dalších 8 fotografií
Konec

Měl to být milník v její hudební kariéře. Zpěvačka Monika Bagárová (29) měla mít v září velkolepý koncert v O2 areně, nyní ale na svém Instagramu oznámila, že koncert ruší. „Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou,“ napsala zpěvačka.

Zpěvačka Monika Bagárová ruší svůj vysněný koncert v O2 areně. V ní měla oslavit své třicáté narozeniny a zároveň to pro ni měl být jakýsi milník v kariéře. Přece jen v největší pražské hale vystupují opravdu velcí umělci s početnou fanouškovskou základnou, jako třeba Ewa Farna nebo i zahraniční hvězdy.

„Moji milí, protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji,“ napsala na sociální sítě Bagárová.

Důvody zrušení

„Věřím, že se setkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější. Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoli bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte. Proto mi dovolte se ještě jednou omluvit, ale i vám slíbit, že se společně určitě co nejdříve potkáme na akcích, které budou nabité tou správnou pozitivní atmosférou,“ napsala Monika s tím, že vstupné bude všem vráceno.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Bagárovou.

Lístky se asi moc neprodávaly

Ještě letos v únoru informoval web Expres, že se lístky na koncert Moniky Bagárové neprodávají tak, jak by si zpěvačka a pořadatelé zřejmě představovali. Téměř ve stejnou dobu totiž koncerty v O2 Areně oznámila nejen Bagárová, ale i zpěvačka Helena Vondráčková. A na druhou zmiňovanou se lístky vyprodaly téměř okamžitě.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy