Jaromír Nohavica


piesne (905)

  texty (255)
  akordy (255)
  taby (122)
  preklady (97)


články (333)
Fotky (32)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Jaromír Nohavica:
HUDBA V TISKU: Kniha 'Nohavica (a jeho naše malá válka)' ukazuje
nečernobílý vztah muzikanta s StB
- Jaromír Nohavica patří vedle bratrů Nedvědů k našim nejprodávanějším folkařů... - musicserver.cz


Kryštof:
Hudebně-švestkový festival Trnkobraní ve Vizovicích tento pátek a sobotu
roztančí Jaromír Nohavica a kapely Kryštof či Mirai
- Světově unikátní hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní se bude konat t... - musicserver.cz


Kryštof:
Hudebně-švestkový festival Trnkobraní ve Vizovicích letos roztančí
Jaromír Nohavica a kapely Kryštof a Mirai
- Světově unikátní hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos roztanč... - musicserver.cz


Jaromír Nohavica:
NAžIVO: Nohavica uchvátil Benátskou! v dešti, Střihavka se 'Zemí
vzdálenou' zklamal
- Tradiční festival Benátská! s Impulsem v Liberci se ve svůj finálový den potýkal ... - musicserver.cz


Jaromír Nohavica:
Koncertem Jaromíra Nohavici vyvrcholil festival Benátská! - Jaromír Nohavica v sobotu i přes nepřízeň počasí, kdy bylo jeho vystoupení kvů... - novinky.cz


Jaromír Nohavica:
Charismatický písničkář, který odmítl vrátit medaili Putinovi. Jaromír
Nohavica slaví 70
- Zpěvák příběhů a vypravěč písní – tak ... - super.cz


Jaromír Nohavica:
KOMENTÁŘ: Mávátka Jaromíra Nohavici. Písní mystifikuje už čtyřicet let - Jaromír Nohavica, písničkář, textař a básník, jehož část národa miluje a jin... - idnes.cz


Jamiroquai:
Funky, metal i Aleš Zbořil. Začíná letní festivalová sezona - Letošní hudební festivalovou sezonu ozdobí jména jako Muse, Slipknot nebo Jamiroquai... - idnes.cz


Kryštof:
Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos roztančí Kryštof,
Mirai či Jaromír Nohavica
- Kompletní sestavu kapel i interpretů letošního 54. ročníku oznamuje nejlepší hude... - musicserver.cz


Beatles:
AUDIO: Jarek Nohavica a Pokáč v duetu 'Vzpomínáš, co zpíval John' hodnotí
množství zloby na internetu
- Už je to hodně přes padesát let, kdy Beatles v jedné ze slavných písní vyřkli ne... - musicserver.cz


 

Jaromír Nohavica

Fanúšikov: 31



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Jaromír Nohavica:
Diskografia - Jaromír Nohavica:
2020 album MAMA MI DALA KLIC
2019 album MOJE SMUTNE SRDCE [VINYL] [VINYL]
2019 album BABYLON [VINYL] [VINYL]
2019 album BABYLON / MOJE SMUTNE SRDCE
2018 album PORUBA [VINYL] [VINYL]
2017 album PORUBA
2016 album V GONGU
2014 album KOMETA - THE BEST OF NOHAVICA
2014 album JAREK NOHAVICA A PRATELE [LIVE][2CD DVD]
2013 album TENKRAT/NOSTALGIE 90.LET
2012 album TAK ME TU MAS [DIGIPACK]
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011
2010 album Jaromír Nohavica - Tři čuníci
2009 album Platinova Kolekce [doma+v Lucerne] [2cd+2dvd...
2009 album V LUCERNĚ '2009 (CD+DVD)
2000 album KONCERT [VINYL] [VINYL]
2000 album DIVNE STOLETI [VINYL] [VINYL]
2000 album MIKYMAUZOLEUM [VINYL] [VINYL]
1982 album KONCERTY 1982 A 1984 '2012 digipack [DIGIPAC...

dvd:
2010 dvd V LUCERNE [BLURAY]
2009 dvd RODINNÉ STŘÍBRO 1 edice '2009

ine:
2020 ine MAMA MI DALA KLIC [VINYL]
2019 ine TENKRAT /NOSTALGIE 90.LET
2019 ine DARMODEJ [VINYL]

kniha:
2010 kniha The Jarek Nohavica Songbook for kids
2010 kniha Chtěl jsem jí zazpívat
2010 kniha The Songbook
2005 kniha Jarek Nohavica komplet
2000 kniha Jaromír Nohavica 1 Divné století Klavírn...
2000 kniha Jaromír Nohavica 3. díl - písně z CD Moj...

kompilacia:
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD FOLK
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia 18 NEJ JARKA NOHAVICI

tricko:
1995 tricko CUNICI [VINYL]

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2020CDNOHAVICA JAROMIRMAMA MI NA KRK DALA KLIC20.12 EUR
20192xCDNOHAVICA JAROMIRBABYLON & MOJE SMUTNE SRDCE20.72 EUR
2019VINYLNOHAVICA JAROMIRBABYLON [VINYL]25.72 EUR
20182xVINYLNOHAVICA JAROMIRKONCERT [VINYL]35.98 EUR
20182xVINYLNOHAVICA JAROMIRDIVNE STOLETI [VINYL]35.98 EUR
20182xVINYLNOHAVICA JAROMIRDARMODEJ [VINYL]35.98 EUR
2018VINYLNOHAVICA JAROMIRMIKYMAUZOLEUM [VINYL]25.72 EUR
2018VINYLNOHAVICA JAROMIRPORUBA [VINYL]25.71 EUR
2017CDNOHAVICA JAROMIRPORUBA12.84 EUR
2015CDNOHAVICA JAROMIRKOMETA - THE BEST OF NOHAVICA19.99 EUR
20143xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRJAREK NOHAVICA A PRATELE (2CD & DVD)18.96 EUR
20142xVINYLNOHAVICA JAROMIRTENKRAT /NOSTALGIE 90.LET - VYBER [VINYL]35.98 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRDIVNE STOLETI15.48 EUR
2013VINYLNOHAVICA JAROMIRTRI CUNICI [VINYL]25.72 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRKONCERT12.86 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRTRI CUNICI12.86 EUR
2012CDNOHAVICA JAROMIRTAK ME TU MAS17.66 EUR
2012CDNOHAVICA JAROMIRTAK ME TU MAS12.84 EUR
20092xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRV LUCERNE21.86 EUR
2009BRDNOHAVICA JAROMIRV LUCERNE (BLU-RAY) [BLURAY]21.86 EUR
2009DVDNOHAVICA JAROMIRJAROMIR NOHAVICA POPRVE / JAREK A AMADEUS16.99 EUR
2008CDNOHAVICA JAROMIRIKARUS10.29 EUR
2008DVDNOHAVICA JAROMIRTESINSKE NIEBO (CIESZYNSKIE NEBE)10.29 EUR
20074xCDNOHAVICA JAROMIRNOHAVICA - BOX/200730.96 EUR
20072xCDNOHAVICA JAROMIRARCHIVY... 1982 A 198418.10 EUR
20062xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRDOMA16.69 EUR
2001CDNOHAVICA JAROMIRBABYLON 200319.86 EUR
2000CDNOHAVICA JAROMIRMOJE SMUTNE SRDCE *200019.86 EUR
1995CDNOHAVICA JAROMIRDARMODEJ10.24 EUR
1993CDNOHAVICA JAROMIRMIKYMAUZOLEUM10.24 EUR
0VINYLNOHAVICA JAROMIRPORUBA LP [VINYL]41.70 EUR
0VINYLNOHAVICA JAROMIRPORUBA 2017/2018 [VINYL]33.20 EUR
0CDNOHAVICA JAROMIRV GONGU21.35 EUR
0CDNOHAVICA JAROMIRPORUBA19.82 EUR
0CDNOHAVICA JAROMIRIKARUS 200817.20 EUR
0CDNOHAVICA JAROMIRMÁMA MI NA KRK DALA KLÍČ19.82 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Kometa - akordy a text

Když mě brali za vojáka - akordy a text

Darmoděj - akordy a text

Hlídač krav - akordy a text

Zatímco se koupeš - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Dokud se zpívá ještě se neumřelo - akordy a text

Mám jizvu na rtu - akordy a text

Mikymauz - akordy a text

Ostravo, Ostravo - akordy a text

Pijte vodu - akordy a text

Milionář - akordy a text

Petěrburg - akordy a text

Sarajevo - akordy a text

Kozel - akordy a text

Kometa - tab - taby

Starý muž - akordy a text

U nás na severu - akordy a text

Jdou po mně jdou - oprava - akordy a text

Dokud se zpívá - pro začátečníky - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk