Věra Špinarová


piesne (54)

  texty (36)
  akordy (15)
  taby (0)
  preklady (0)


články (60)
Fotky (3)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Věra Špinarová:
Česká speváčka skolabovala na koncerte: O pár dní zomrela! - PRAHA - Mala 65 rokov, podľa vlastných slov ju ale stále bavilo blbnúť na koncertoch... - topky.sk


Věra Špinarová:
Věra Špinarová by slavila 70: Kočka, co neznala přetvářku! Proč syn
odmítá hrát její písně?!
- 22. prosince by zpěvačka Věra Špinarová (†65) oslavila už sedmdesáté narozenin... - blesk.cz


Věra Špinarová:
Příběh českého hitu: Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš - Málokterý zpěvák z České republiky má ve svém repertoáru píseň, která když z... - IREPORT


Věra Špinarová:
Hity Věry Špinarovej vychádzajú na vinylovej LP platni - Hity speváčky Věry Špinarovej, ktorá pred viac ako tromi rokmi opustila svetskú hud... - zoznam.sk


Amélia:
Nesmrtelné soundtracky | Tenkrát na Západě: Velké emoce, které neomrzí - Vydáno před 22 hodinami | autor: redakce Na svém počátku vznikly soundtracky ... - ireport.cz


Věra Špinarová:
Rok od smrti zpěvačky Věry Špinarové (†65): Další pohřeb! - blesk.cz


Věra Špinarová:
ČAS MŮJ ZA TO STÁL / Albumová kolekcia 1972 – 2005 - A.Čahojová


Věra Špinarová:
Čas Věry Špinarové za to stál - supraphonline.cz


Věra Špinarová:
Syn Špinarové odmítl vyznamenání pro matku, prý by ho nechtěla - ceskenoviny.cz


Karel Gott:
Cena pro mrtvou Špinarovou i Pavlíka: Heidi se rozplakala na pódiu! Gott bez
Ivany zářil
- blesk.cz


 

Věra Špinarová

Fanúšikov: 1



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Věra Špinarová:
Diskografia - Věra Špinarová:
2021 album ANDROMEDA
2017 album CAS MUJ ZA TO STAL
2016 album ZóNA LáSKY
2015 album LIVE V LUCERNE [DIGIPACK]
2008 album Gold - Hity 70. Rokov
2003 album LETNI UKOLEBAVKA
1989 album NEJVĚTŠÍ HITY 1970-2010 '2011 (3CD)

dvd:
2008 dvd UVOLNETE SE, PROSIM 2 (PAPIER.EDICIA)

ine:
2021 ine ANDROMEDA [VINYL]
2020 ine JEDNOHO DNE SE VRATIS / 12 NEJVETSICH HITU [...

kniha:
2017 kniha Věra Špinarová [CZE]

kompilacia:
2018 kompilacia CESKE MUZIKALY-TO NEJLEPSI
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2016 kompilacia LEGENDA
2016 kompilacia VELKA KOLEKCE PISNICEK O LASCE
2010 kompilacia Největší hity 1977
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2021VINYLSPINAROVA VERAANDROMEDA [VINYL]30.02 EUR
2021CDSPINAROVA VERAANDROMEDA16.89 EUR
2020VINYLSPINAROVA VERAJEDNOHO DNE SE VRATIS / 12 NEJVETSICH HITU [VINYL]33.32 EUR
201713xCDSPINAROVA VERACAS MUJ ZA TO STAL90.19 EUR
2016CDSPINAROVA VERAZóna lásky21.50 EUR
20083xCDSPINAROVA VERAZLATA KOLEKCE - JEDNOHO DNE SE VRATIS (BEST OF 1970-2010)27.30 EUR
2004CDSPINAROVA VERATO NEJLEPSI11.96 EUR
2003CDSPINAROVA VERALETNI UKOLEBAVKA7.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk